Kacsát a netről?

Mix
PEOPLE TEAM tábor

Amikor a nagymamád vasárnap este közli, „Gyerekek, holnap estére kacsasültet készítenék!”, hogyan oldjátok meg? Elgondolkodtál már azon, hogy milyen lenne kacsát vásárolni a neten?

Vásároljatok klaviatúrával!

A fekete péntek után, november 27-én érkezik a cyber monday. Ez az elnevezés egy marketingkampánynak köszönhető. A cyberhétfő az USA-ban a hálaadást (november negyedik csütörtökje) követő hétfőn kerül megrendezésre. Az eseményt 2005-ben hozták létre azért, hogy online vásárlásra ösztönözzék a fogyasztókat. A kifejezést Ellen Davis és Scott Silverman alkották meg. A cyberhétfő mára az egyik legmeghatározóbb, online térben tartott szerveződéssé dagadt.

Digitális piactér

Az elmúlt években a cyberhétfő népszerűsége robbanásszerűen nőtt, jelentős bevételeket generálva a kiskereskedők számára. A fogyasztók – immár már világszerte! – dollármilliókat költenek ezen a napon, meglovagolva a legkülönfélébb árengedményeket és promóciókat, illetve kihasználva az internetes vásárlás egyszerűségében rejlő előnyöket.

Világjelenség

Eredetileg csak az Egyesült Államokban létezett, ám a cyberhétfő rakétasebességgel vált globális jelenséggé; a kiskereskedők és az online platformok pedig egyaránt előszeretettel tűzik a lobogójukra, igazodva az egyre gyarapodó internetes jelenlét követelményeihez és a vásárlási szokásokhoz. Az online tranzakciók praktikussága és gyorsasága, valamint a virtuális piacterek bővülése a cyberhétfőt az év egyik leginkább várt kereskedelmi eseményévé formálta.

Kihívások

A cyberhétfő sikerén felbuzdulva az értékesítők újabb és újabb módszereket kutatnak az ügyfelek online bevonzására és megtartására. Az innovatív marketingstratégiák és a technológiai fejlődés együttesen biztosítják a cyberhétfő kiemelt szerepét az e-kereskedelem naptárában. A vevők is mind tudatosabban, a legkedvezőbb ajánlatokat megcélzó és összegyűjtő stratégiákat kialakítva készülnek erre a rangos alkalomra.

A cyberhétfő így nemcsak az ünnepeket megelőző időszak kulcsfontosságú napja, hanem egyben a digitális kereskedelem éves ünnepe is.

B. Gergő

Kapcsolódó tartalom: internationaldays.co

Egy csepp élet
Együtt érted

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

A csípős leves legendája

Már sokan hallhattatok a tábori csípős leves legendás erejéről. Tudomásom szerint van a PT-ben néhány bátor ember, aki képes volt…
PEOPLE TEAM tábor

A tömeg elején

Kezdjük egy érdekes feladattal az elkövetkezendő néhány percet! Gondoljuk végig, hogy számunkra mit jelent valamiben jónak lenni! Ugye mindenki nagyon…
PEOPLE TEAM tábor

Fák körül röpködő madarak

Szép májusi nap volt, Zsófi és Matyi kint ültek a kertben. Hallgatták a madarak csivitelését, nézték, ahogy faágra szállnak, majd…
PEOPLE TEAM tábor

Garantált izomláz a táborstartig

Marci a szobabeosztást programozza, illetve mesterségesintelligencia-órákat tart. Feltettünk neki 5 kérdést a táborról. Miért most, miért velük, miért ezt, miért…

KAPCSOLÓDÓ