Eper, barack, blöki

Mix
PEOPLE TEAM tábor

Mikulás! Nagyon izgulok. Már vártam, hogy írhassak. Én vagyok Ádám. Köszönet az összes szép ajándékért, amiket tavaly kaptam. Örültem nekik. Idén két dolgot szeretnék tőled, remélem, nem lesz nehéz megszerezni.

Az egyik egy szájbalzsam. A téli időben a szám nagyon kiszárad, és anyu azt mondta, hogy a szájbalzsam parktípus. Szeretném, ha lenne egy olyan, ami finom ízű, például eper vagy barack.

A másik, az egy kiskutya. Mindig szerettem volna egy kutyát, akit sétáltathatok, és aki a barátom lehet. Tudom, hogy egy kutya nagy felelősség, de ígérem, hogy gondoskodni fogok róla. Etetni fogom, sétáltatni, és sokat fogok vele játszani.

Biztos vagyok abban, hogy megértesz: nyilván te is szereted az állatokat (rénszarvasok).

Mély tisztelettel, Ádám

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

* * *

Titokzatos föld
A végtelenbe és tovább

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

A tábor rabjává válik az ember

Dóra kamaszkorának szerves részévé vált a PEOPLE TEAM nyári tábora – nem véletlen, hogy legutóbb már táboroztatónak jelentkezett a PT-be.…
PEOPLE TEAM tábor

Indul a tábor!

Élőben közvetítjük a tábor első napját. Percről percre. Juj, de izgis! 21:13 Fiúk és lányok kiabáltak egymás ellen. 20:45 Csillámdementor…
PEOPLE TEAM tábor

Nap vagy nap?

– Jött a suliba egy angol srác! – újságolta lelkesen Zsófi. – És azon akadt ki, hogy a nap szó…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor
Mix

A tömeg elején

Kezdjük egy érdekes feladattal az elkövetkezendő néhány percet! Gondoljuk végig, hogy számunkra…
PEOPLE TEAM tábor
Mix

Meggyilkolt ifjúság

Az I. világháború: több mint négy évig tartó világégés a XX. század…