Eper, barack, blöki

Mix
PEOPLE TEAM tábor

Mikulás! Nagyon izgulok. Már vártam, hogy írhassak. Én vagyok Ádám. Köszönet az összes szép ajándékért, amiket tavaly kaptam. Örültem nekik. Idén két dolgot szeretnék tőled, remélem, nem lesz nehéz megszerezni.

Az egyik egy szájbalzsam. A téli időben a szám nagyon kiszárad, és anyu azt mondta, hogy a szájbalzsam parktípus. Szeretném, ha lenne egy olyan, ami finom ízű, például eper vagy barack.

A másik, az egy kiskutya. Mindig szerettem volna egy kutyát, akit sétáltathatok, és aki a barátom lehet. Tudom, hogy egy kutya nagy felelősség, de ígérem, hogy gondoskodni fogok róla. Etetni fogom, sétáltatni, és sokat fogok vele játszani.

Biztos vagyok abban, hogy megértesz: nyilván te is szereted az állatokat (rénszarvasok).

Mély tisztelettel, Ádám

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

* * *

Titokzatos föld
A végtelenbe és tovább

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Ki az igazi barát?

„Ha szarban vagy, kiderül, ki az igazi barát. A minimum az, hogy őszinte, és nem ver át. Hát, hát, én…
PEOPLE TEAM tábor

Evolúciós ugrás a táborban

Mi jobb annál, ha táborozunk? Ha táboroztatunk! Matyi a PEOPLE TEAM nyári táboráról mesél. Mutatkozz be, kérlek! Szabó Mátyás vagyok.…
PEOPLE TEAM tábor

Hová szökik?

Az idei évünk szökőév, a naptárunk 2024. február 24-ét szökőnapként jelöli. Ez egy névnap nélküli nap. A Mátyás-nap áttolódik 25-ére,…
PEOPLE TEAM tábor

Jelentkezés középiskolába

– Nagyi! Segíts! – túrt a hajába Zsófi kétségbeesetten. – Mi a baj, kisunokám? – simogatta meg Nagymama a buksiját.…

KAPCSOLÓDÓ