Ne csak nézz, láss is!

Mix
PEOPLE TEAM tábor

A mai világban a filmek szinte létfontosságú dolgok. Lehet, hogy te csak szórakozásból nézed őket, de vannak, akiknek a kritizálás a munkájuk. Mondjuk, nekem nem, de megpróbálom. Szóval ha már úgy döntöttél, hogy megnéznél valami filmet, akkor legalább egy jobbfélét nézz. Mondok párat, amit feltétlenül meg kell nézned, és olyat is, amit nyugodtan kihagyhatsz.

Kavarás (Blended)

2014-es amerikai romantikus vígjáték Adam Sandler és Drew Barrymore főszereplésével. Kezdjük ott, ha ez egy Adam Sandler-film, akkor már rossz nem lehet, hiszen ő az egyik legjobb színész. A fiúkat se riassza el az, hogy romantikus, mert ez nem az a csöpögős film. Röviden annyi, hogy Jim (Adam Sandler) és Lauren (Drew Barrymore) egy félresikerült randi miatt ki nem állhatják egymást, de egymás tudta nélkül mindketten elutaznak a családjukkal Afrikába. A nyaralás alatt pedig rájönnek, hogy mégsem olyan elviselhetetlenek egymás számára. Eközben pedig előjönnek a film legjobb poénjai, amiken tényleg lehet nevetni.

Álom.net

2009-es magyar vígjáték. Túl elfogult lennék, ha azt mondanám, hogy a magyar filmek mindegyike borzalmas. De ez valóban az. Életem legrosszabb másfél órája volt. A történet ott kezdődik, hogy Reginát (Labancz Lilla) egyetlen névtelen levéllel kirúgatják az iskolájából, és büntetésül egy elit gimnáziumba íratják át. A sztori pedig úgy megy tovább, ahogy azt gondoljátok, Regina összejön az új suliban szerzett töltelékszereplő fiújával, és a film végén mindenki elkezd táncolni. Ennél értelmetlenebb filmet nem is készíthettek volna. Semmiképp nem ajánlom, hacsak nem a 7 éves húgoddal nézed, aki hercegnő szeretne lenni.

Az éhezők viadala: Futótűz (The Hunger Games, Catching Fire)

2012-es, illetve 2013-as sci-fi-kalandfilmek Jennifer Lawrence (Katniss Everdeen), Josh Hutherson (Peeta Mellark) és Liam Hemsworth (Gale Hawthorne) főszereplésével. Suzanne Collins Az éhezők viadala-trilógiájának első két filmesített változata. A harmadik rész címe A kiválasztott (Mockingjay), ennek első fele most novemberben jelenik meg a mozikban. Hosszú lenne elmesélni a teljes történetet, de mindenkit érdekelhet, hiszen vegyesen vannak benne fiúknak, illetve lányoknak kedvező részek. Ma már világszerte elterjedt, és nagyon sokaknak tetszett, köztük nekem is, hiszen ez az egyik kedvenc filmem. Azt mondom, hogy ezeket a filmeket bárkivel megnézhetitek, például családdal, barátokkal. Fogyasztáshoz pedig egy kis pitát ajánlanék.

Összefoglalva, ne higgyetek mindig a filmcímeknek, mert lehet, hogy akkor még egyszer rosszul jártok. Keressetek róla rövid, tömör leírásokat, vagy legalább azt, hogy milyen fajta, hogy tudjátok, milyen filmet is néztek.

Pámer Diána

KecskeNEWSás-archívum


De nehéz az iskolatáska!

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

De nehéz az iskolatáska!

Talán mindenki ismeri a címben hozott Demjén Ferenc-slágert, amelynek apropóján írom a jelen cikket. Felteszek egy költői kérdést: megéri cipelni…
PEOPLE TEAM tábor

Kép/zeld

Mendlik Bálint fotótanár, a Pongrác arca, grafikus, és megint munkanélküli. 10 éve kapja el a tábor legjobb pillanatait, és ezt…
PEOPLE TEAM tábor

Pétéizmus

A szolgáltatóház előtt is létezett. A Vén Kecske kultusza már lassan kétéves lesz. Az egész egy kis – csak az…
PEOPLE TEAM tábor

Minden évben a legnehezebb

A sulikezdés mindig is nehéz volt. Már csak a tudat, hogy most egy évig kisebb szünetekkel, de folyamatosan tanulsz, borzasztó.…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor
Mix

Kíváncsiság

Az meg micsoda? Én mindig mindent tudni akarok. Ezt egészséges tudásvágyként fogom…
PEOPLE TEAM tábor
Mix

Bányászmúzeum 2.

A Bányászmúzeumot szeretném bemutatni neked a mai alkalommal. Találsz magadnak olyan állomást,…
PEOPLE TEAM tábor
Mix

Kacsát a netről?

Amikor a nagymamád vasárnap este közli, „Gyerekek, holnap estére kacsasültet készítenék!”, hogyan…