A KecskeNEWSás a legjobb?

Táborélmény
PEOPLE TEAM tábor

Azt olvastam az Indexen, hogy ha egy cikk címe kérdés, akkor arra a kérdésre a válasz biztosan a nem. Pedig de.

Talán a sorssal húztam ujjat, amikor leütöttem a kérdőjelet a billentyűzeten. Igen. Bátor vagyok, ahogy mindenki más is a KecskeNEWSás szerkesztőségében. Mert mi vagyunk a legjobbak.

A választás mindig előtted áll. A könnyű út és a helyes út. Te is tudod, eleget hallottad. A döntéseid meghatároznak téged, és pontosan ez az, ami miatt a helyes utat kell választanod. Nem szükséges kifejtenem.

Mi vagyunk a helyes út. A többiek a könnyű. Ez a szerkesztőség soha nem hagy maga után kívánnivalót. Még hajnali egykor sem. Ebben a légkörben majdhogynem fullasztó a rengeteg szeretet és béke. Imádni való főszerkesztőnknél jobbat kívánni sem lehet, én és kedves kolléganőm pedig (a „minionok”) magunk vagyunk az élő bizonyíték arra, hogy megéri a helyes utat választani.

Napjaink békésen telnek kényelmes odúnkban, a zöld ház 510-es termében. Mi vagyunk a mag, és innen irányítjuk a világot. Kellő mennyiségű ventilátort szereztünk be, és oroszlánként őrizzük, ami a miénk. Barátkozunk az infósokkal is, elástuk a csatabárdot.

A nyomtató is elfoglalta az őt megillető helyet a sarokban. Bármikor készek vagyunk megküzdeni vele, hiszen az újságnak el kell készülnie; nem számít patron, nem számít hatalmas tintafolt, begyűrt papír, nem! Önzetlenségünk határtalan. Mindent megtennénk értetek.

Fónai Anna

KecskeNEWSás-archívum

Ahol még a madár se jár…
Van hangotok, agyatok, használjátok!

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Summerhill: iskola másként

A Summerhill Iskola Suffolkban, Angliában található. Alapítója Alexander Sutherland Neill skót pedagógus, oktatáselméleti szakember, a XX. század egyik legjelentősebb iskolakritikusa.…
PEOPLE TEAM tábor

Aki legyőzte a sárkányt

A híres tavaszi névnapok (Gergely, Sándor, József, Benedek, Gábor, Tibor, Márk) között jelentős helyet foglal el a György-nap április 24-én.…
PEOPLE TEAM tábor

Ápolók világnapja

– Nagymama, képzeld, már neked is van világnapod! – lelkendezett Matyi. – Nekem? Mikor és miért? – állt meg Nagymama kezében az…

KAPCSOLÓDÓ