A KecskeNEWSás a legjobb?

Táborélmény
PEOPLE TEAM tábor

Azt olvastam az Indexen, hogy ha egy cikk címe kérdés, akkor arra a kérdésre a válasz biztosan a nem. Pedig de.

Talán a sorssal húztam ujjat, amikor leütöttem a kérdőjelet a billentyűzeten. Igen. Bátor vagyok, ahogy mindenki más is a KecskeNEWSás szerkesztőségében. Mert mi vagyunk a legjobbak.

A választás mindig előtted áll. A könnyű út és a helyes út. Te is tudod, eleget hallottad. A döntéseid meghatároznak téged, és pontosan ez az, ami miatt a helyes utat kell választanod. Nem szükséges kifejtenem.

Mi vagyunk a helyes út. A többiek a könnyű. Ez a szerkesztőség soha nem hagy maga után kívánnivalót. Még hajnali egykor sem. Ebben a légkörben majdhogynem fullasztó a rengeteg szeretet és béke. Imádni való főszerkesztőnknél jobbat kívánni sem lehet, én és kedves kolléganőm pedig (a „minionok”) magunk vagyunk az élő bizonyíték arra, hogy megéri a helyes utat választani.

Napjaink békésen telnek kényelmes odúnkban, a zöld ház 510-es termében. Mi vagyunk a mag, és innen irányítjuk a világot. Kellő mennyiségű ventilátort szereztünk be, és oroszlánként őrizzük, ami a miénk. Barátkozunk az infósokkal is, elástuk a csatabárdot.

A nyomtató is elfoglalta az őt megillető helyet a sarokban. Bármikor készek vagyunk megküzdeni vele, hiszen az újságnak el kell készülnie; nem számít patron, nem számít hatalmas tintafolt, begyűrt papír, nem! Önzetlenségünk határtalan. Mindent megtennénk értetek.

Fónai Anna

KecskeNEWSás-archívum

Ahol még a madár se jár…
Van hangotok, agyatok, használjátok!

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

A tábor rabjává válik az ember

Dóra kamaszkorának szerves részévé vált a PEOPLE TEAM nyári tábora – nem véletlen, hogy legutóbb már táboroztatónak jelentkezett a PT-be.…
PEOPLE TEAM tábor

Indul a tábor!

Élőben közvetítjük a tábor első napját. Percről percre. Juj, de izgis! 21:13 Fiúk és lányok kiabáltak egymás ellen. 20:45 Csillámdementor…
PEOPLE TEAM tábor

Nap vagy nap?

– Jött a suliba egy angol srác! – újságolta lelkesen Zsófi. – És azon akadt ki, hogy a nap szó…

KAPCSOLÓDÓ