Simán dönthettek helyettem

Mix
PEOPLE TEAM tábor

Mélyen tisztelt Jézuska! Én vagyok Dániel, a nagymamám unokája. Szomorúan írom ezt a levelet, mert tudom, hogy idén nem voltam a legjobb viselkedésű gyerek. Néha rosszul viselkedtem, és ezért talán nem kapok semmit karácsonyra.

De szeretnék megígérni neked valamit: jövőre igyekszem jobban viselkedni! Megígérem, hogy többet fogok segíteni otthon, és mindig meghallgatom, amit a szüleim meg az edzőim mondanak. Megígérem, hogy kedvesebben fogok rosszalkodni a testvéreimmel és a csoporttársaimmal az óvodában. Ígérem, hogy erre fogok törekedni a jövőben.

Remélem, készen álltok a karácsonyi szezonra az angyalokkal. Nyugodtan döntsétek el, mit kapok. Örülni fogok, bármit hoztok.

Szeretettel, Dániel

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

Szabad-e bemenni betlehemmel?
Csalni nem ér

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Ki az igazi barát?

„Ha szarban vagy, kiderül, ki az igazi barát. A minimum az, hogy őszinte, és nem ver át. Hát, hát, én…
PEOPLE TEAM tábor

Evolúciós ugrás a táborban

Mi jobb annál, ha táborozunk? Ha táboroztatunk! Matyi a PEOPLE TEAM nyári táboráról mesél. Mutatkozz be, kérlek! Szabó Mátyás vagyok.…
PEOPLE TEAM tábor

Hová szökik?

Az idei évünk szökőév, a naptárunk 2024. február 24-ét szökőnapként jelöli. Ez egy névnap nélküli nap. A Mátyás-nap áttolódik 25-ére,…
PEOPLE TEAM tábor

Jelentkezés középiskolába

– Nagyi! Segíts! – túrt a hajába Zsófi kétségbeesetten. – Mi a baj, kisunokám? – simogatta meg Nagymama a buksiját.…

KAPCSOLÓDÓ