Simán dönthettek helyettem

Mix
PEOPLE TEAM tábor

Mélyen tisztelt Jézuska! Én vagyok Dániel, a nagymamám unokája. Szomorúan írom ezt a levelet, mert tudom, hogy idén nem voltam a legjobb viselkedésű gyerek. Néha rosszul viselkedtem, és ezért talán nem kapok semmit karácsonyra.

De szeretnék megígérni neked valamit: jövőre igyekszem jobban viselkedni! Megígérem, hogy többet fogok segíteni otthon, és mindig meghallgatom, amit a szüleim meg az edzőim mondanak. Megígérem, hogy kedvesebben fogok rosszalkodni a testvéreimmel és a csoporttársaimmal az óvodában. Ígérem, hogy erre fogok törekedni a jövőben.

Remélem, készen álltok a karácsonyi szezonra az angyalokkal. Nyugodtan döntsétek el, mit kapok. Örülni fogok, bármit hoztok.

Szeretettel, Dániel

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

Szabad-e bemenni betlehemmel?
Csalni nem ér

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

A tábor rabjává válik az ember

Dóra kamaszkorának szerves részévé vált a PEOPLE TEAM nyári tábora – nem véletlen, hogy legutóbb már táboroztatónak jelentkezett a PT-be.…
PEOPLE TEAM tábor

Indul a tábor!

Élőben közvetítjük a tábor első napját. Percről percre. Juj, de izgis! 21:13 Fiúk és lányok kiabáltak egymás ellen. 20:45 Csillámdementor…
PEOPLE TEAM tábor

Nap vagy nap?

– Jött a suliba egy angol srác! – újságolta lelkesen Zsófi. – És azon akadt ki, hogy a nap szó…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor
Mix

Múzeumba megyünk

– Nem akarok múzeumba menni! – nyűgösködött Matyi. – Ugyan miért nem?…