Megbecsülöm, amit talán hoznál

Mix
PEOPLE TEAM tábor

Kedves Jézuska! Remélem, te is remekül érzed magad! Idén szeretnék neked egy kérvényt küldeni. Van egy-két dolog, amit igazán, de igazán szeretnék karácsonyra.

Tudod, most már nyolcéves vagyok. Úgy érzem, már tudom, mit szeretnék. Először is: az én kis családomnak nagy segítségére lenne egy kisbusz. Apu mindig panaszkodik, hogy nem férünk el kényelmesen a kocsijában, és anyu is csak a szemét forgatja, bár mosolyog, mert a vizslánk (Croissant) alig fér el a lábánál. Szóval egy kisbusz nagyon jól jönne. Akkor a blökivel együtt az összes családtagunk kényelmesen elférne.

Ez még nem minden! A másik kérés: kaphatnánk végre egy húgot is? Tudom, már van négy öcsém, viszont szeretnék még egy lánytestvért is! Ő lenne az ötödik, és akkor végre nem lennék egyedül a fiúk között. Kitaláltam, ha majd megszületik, akkor hívhatnánk Zórának!

Ezenkívül, Jézuska, ígérem, hogy minden ajándékot is megbecsülök, amit talán hoznál.

Köszönöm, hogy rengeteg más gyereket is megörvendeztetsz, és mindenkinek próbálsz kedveskedni. Remélem, idén is megtalálod a házunkat, és hogy örülni fogsz a süteménynek és a narancslének, amit neked készítünk (tejet nem iszunk, csak növényit).

Boldog karácsonyt kívánok, Jézuska! És köszönöm, hogy megfontolod a kérésemet. Szeretlek!

Szeretettel, Szofi

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

* * *

Készültem másik ötlettel
Mindenki jól van különben?

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Ki az igazi barát?

„Ha szarban vagy, kiderül, ki az igazi barát. A minimum az, hogy őszinte, és nem ver át. Hát, hát, én…
PEOPLE TEAM tábor

Evolúciós ugrás a táborban

Mi jobb annál, ha táborozunk? Ha táboroztatunk! Matyi a PEOPLE TEAM nyári táboráról mesél. Mutatkozz be, kérlek! Szabó Mátyás vagyok.…
PEOPLE TEAM tábor

Hová szökik?

Az idei évünk szökőév, a naptárunk 2024. február 24-ét szökőnapként jelöli. Ez egy névnap nélküli nap. A Mátyás-nap áttolódik 25-ére,…
PEOPLE TEAM tábor

Jelentkezés középiskolába

– Nagyi! Segíts! – túrt a hajába Zsófi kétségbeesetten. – Mi a baj, kisunokám? – simogatta meg Nagymama a buksiját.…

KAPCSOLÓDÓ