Mamuszmánia

Mix
PEOPLE TEAM tábor

Te járnál mamuszban az utcán? Közvélemény-kutatást végeztem erről.

Kutatásom során kiderült, hogy a fiúk többsége akkor sem hordana mamuszt, ha férfiváltozatban is lenne, és az lenne a divat. Azért, mert kényelmetlen, és nem az ő stílusuk. Talán csak otthon vennék fel. Viszont Horváth Dávid és Gergő nagyon szívesen viselnének dinós mamuszt. Némelyik fiú meg teljesen hülyének nézett engem. Bár szerintem minden srác titokban mamuszt hord otthon. A mókusoknak nagyon tetszett az ötlet – ők bárhol felvennék: utcán is, otthon is. A lányok közül a legtöbben hordanának ilyen mamuszt, bár volt olyan is, aki ezt mondta: „Én eleve nem követem a divatot. Amúgy ez nem is az én stílusom, ezért nem veszem fel.” Többek közt megkérdeztem Stefit és Biankát, ők azonnal rávágták, hogy persze. Az emberek 60%-a hordaná, 40%-uk nem.

A piacon árulhatnának olyan mamuszt is, aminek a talpán kerék van, ráadásul még világít is. Lehet, hogy a fiúknak is megjönne a kedve a mamuszhordáshoz. Az egyik legújabb tervem, hogy behozzam a divatba a mamuszt, és remélem, ez nemcsak egy terv marad, hanem meg is tudom valósítani. Azért szeretném behozni a divatba, mert olyan puha, kényelmes, és amit a legjobban szeretek benne, az, hogy jókedvre derít. Ha a tervem sikerülne, akkor lenne otthoni szőrös papucs is a házban, sőt ez már hagyomány lenne.

Természetesen minden évszakra más-más fajta mamusz lenne. Télire hosszú szárat varrunk, nyárra csak simán, tavasszal lennének benne lyukak, ősszel pedig rövid szárú. Minden iskolában lehetne benti mamusz. A magas sarkú mamuszt is elképzelhetőnek tartom.

Ezek az én ötleteim a jövő divatjához.

Balati Bernadett

KecskeNEWSás-archívum

,
Bányászmúzeum 3.
A társadalom legidegesítőbb szokásai

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Szót adunk a hajléktalanoknak!

Mit csinálnál, ha elvennék a házadat, és a szüleid is elhagynának? Nagyon sok ember az utcára kerül azért, mert nincs…
PEOPLE TEAM tábor

Éretlenek

Az idő sodrásában sokszor rohannak a napok, pedig milyen jó lenne néha megállítani pár órára! Főleg akkor, amikor a középiskolák…
PEOPLE TEAM tábor

Léleksimogató helyek

Jártatok már az aggteleki cseppkőbarlangban, vagy kirándultatok az Őrségben? Néztétek a pusztán vágtató lovakat, esetleg túráztatok a Bükkben? Bicikliztetek a…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor
Mix

Ki lesz a férjem?

A Katalin az egyik legnépszerűbb női név volt régen, a nagynénémet is…
PEOPLE TEAM tábor
Mix

Az éltető víz

Elgondolkodtatok már azon, hogy mit jelent számunkra a víz? Ha eddig még…