Készültem másik ötlettel

Mix
PEOPLE TEAM tábor

Szeretett Jézuskám! Remélem, minden rendben van nálatok! Én vagyok az, Marci, és úgy gondoltam, hogy idén neked írok egy levelet, mert a karácsony már közel van, és én már most hegyes tűkön ülök! Mint a fenyőfa levelei, olyan hegyes tűkön!

Két év múlva tízéves leszek, és az iskolában is azt tanítják, hogy nekünk, nagyoknak már nem kellene hinnünk a Jézuskában, viszont én továbbra is hiszek benned, mert az édesanyám mindig azt mondja, hogy a karácsony lényege a szeretet, a család és az öröm. És te mindig hozod az örömöt!

Előadom a kívánságomat. Nem szokványos. Én nagyon szeretnék egy drónt. De nem olyan egyszerűt, hanem amilyet a neten találtam egy hete, és úgy néz ki, hogy az valami hihetetlenül menő! Tudom, talán drága, és az anyukám azt mondja, hogy nem biztos, hogy megvehetjük. De én úgy gondolom, hogy talán neked van elég pénzed, hogy megkaphassam karácsonyra.

Viszont ha mégsem lenne lehetőséged a drónra, akkor ne idegeskedj! Készültem egy másik ötlettel is. Szenteste egész éjjel fennmaradok azért, hogy ha valami baj lenne a drónos tervvel, akkor azonnal beszélhessünk róla, hogy más ajándékot válasszak. Szóval, te ne aggódj, együtt mindent megoldunk!

Jézuska, nekem olyan szerencsém van, hogy van egy csodálatos családom, és tudom, hogy a karácsony lényege nem az ajándékokban van, hanem abban, hogy együtt vagyunk. De azért egy kis meglepetés mindig jól jön, igaz?

Ha netán nem jöhetnél el, akkor is küldj egy üzenetet, hogy tudjam, hogy gondoltál rám.

Sok szeretettel és örömmel, Marci

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

* * *

Úgyis mindent tudsz
Megbecsülöm, amit talán hoznál

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Ki az igazi barát?

„Ha szarban vagy, kiderül, ki az igazi barát. A minimum az, hogy őszinte, és nem ver át. Hát, hát, én…
PEOPLE TEAM tábor

Evolúciós ugrás a táborban

Mi jobb annál, ha táborozunk? Ha táboroztatunk! Matyi a PEOPLE TEAM nyári táboráról mesél. Mutatkozz be, kérlek! Szabó Mátyás vagyok.…
PEOPLE TEAM tábor

Hová szökik?

Az idei évünk szökőév, a naptárunk 2024. február 24-ét szökőnapként jelöli. Ez egy névnap nélküli nap. A Mátyás-nap áttolódik 25-ére,…
PEOPLE TEAM tábor

Jelentkezés középiskolába

– Nagyi! Segíts! – túrt a hajába Zsófi kétségbeesetten. – Mi a baj, kisunokám? – simogatta meg Nagymama a buksiját.…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor
Mix

Nem ítélünk el!

Aki élt már külföldön, az tudja, hogyan viszonyulnak a lakosok az „idegenlégiósokhoz”.…