Készültem másik ötlettel

Mix
PEOPLE TEAM tábor

Szeretett Jézuskám! Remélem, minden rendben van nálatok! Én vagyok az, Marci, és úgy gondoltam, hogy idén neked írok egy levelet, mert a karácsony már közel van, és én már most hegyes tűkön ülök! Mint a fenyőfa levelei, olyan hegyes tűkön!

Két év múlva tízéves leszek, és az iskolában is azt tanítják, hogy nekünk, nagyoknak már nem kellene hinnünk a Jézuskában, viszont én továbbra is hiszek benned, mert az édesanyám mindig azt mondja, hogy a karácsony lényege a szeretet, a család és az öröm. És te mindig hozod az örömöt!

Előadom a kívánságomat. Nem szokványos. Én nagyon szeretnék egy drónt. De nem olyan egyszerűt, hanem amilyet a neten találtam egy hete, és úgy néz ki, hogy az valami hihetetlenül menő! Tudom, talán drága, és az anyukám azt mondja, hogy nem biztos, hogy megvehetjük. De én úgy gondolom, hogy talán neked van elég pénzed, hogy megkaphassam karácsonyra.

Viszont ha mégsem lenne lehetőséged a drónra, akkor ne idegeskedj! Készültem egy másik ötlettel is. Szenteste egész éjjel fennmaradok azért, hogy ha valami baj lenne a drónos tervvel, akkor azonnal beszélhessünk róla, hogy más ajándékot válasszak. Szóval, te ne aggódj, együtt mindent megoldunk!

Jézuska, nekem olyan szerencsém van, hogy van egy csodálatos családom, és tudom, hogy a karácsony lényege nem az ajándékokban van, hanem abban, hogy együtt vagyunk. De azért egy kis meglepetés mindig jól jön, igaz?

Ha netán nem jöhetnél el, akkor is küldj egy üzenetet, hogy tudjam, hogy gondoltál rám.

Sok szeretettel és örömmel, Marci

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

* * *

Úgyis mindent tudsz
Megbecsülöm, amit talán hoznál

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

A tábor rabjává válik az ember

Dóra kamaszkorának szerves részévé vált a PEOPLE TEAM nyári tábora – nem véletlen, hogy legutóbb már táboroztatónak jelentkezett a PT-be.…
PEOPLE TEAM tábor

Indul a tábor!

Élőben közvetítjük a tábor első napját. Percről percre. Juj, de izgis! 21:13 Fiúk és lányok kiabáltak egymás ellen. 20:45 Csillámdementor…
PEOPLE TEAM tábor

Nap vagy nap?

– Jött a suliba egy angol srác! – újságolta lelkesen Zsófi. – És azon akadt ki, hogy a nap szó…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor
Mix

Ép érvek

Dobjunk fel egy témát! Legyen például a rasszizmus. Én úgy gondolom, minden…
PEOPLE TEAM tábor
Mix

Borzasztó Borzas

Leszögezem, hogy nem az én ötletem volt ez a cikk. Csak tisztázni…