Isteni színjáték

Mix
PEOPLE TEAM tábor

Kedves női olvasók! Biztosan nektek is van olyan férfi bálványotok, akit feltétel nélkül imádtok, mert okos, kedves és hihetetlenül helyes. Legszívesebben mindenhova követnéd ezt az istenséget, csakhogy ennek az aljas elfoglaltságnak vannak hátulütői.

Ha egyfolytában mész utána, kiderülhetnek róla olyan gusztustalanságok, amiket esetleg nem akartál tudni róla. Olyan hangulatromboló, amikor a nyáladat csorgatod kiszemelted után, élvezettel nézed, ahogy lassan a hajába túr, majd leengedi maga mellé a kezét, és… benyúl a nadrágjába, és megigazgatja a mogyijait. Szájtátva, döbbenten bámultam, amikor az én titkos szerelmem éppen ezt intézte. Legalább picit elfordulhatott volna, vagy esetleg körülményesebben nyúlhatott volna oda.

És ott van a focisták furcsa szokása: a csulázás. Már a hangjától is irtózom, attól a csöpögős hörpintéstől, ami jelzi, hogy az elkövetkező fél percben vigyáznom kell, hova fogok lépni. Én nem is értem, miért érzik úgy, hogy muszáj köpni. Talán a mozgástól több váladék termelődik? Vagy ez egy titkos jelzés, amit csak ők értenek? Ki tudja? Mindenesetre semmiképp sem vonzó jelenség.

Vagy a nyilvános helyen való fingás. Nem, nem pukiznak, hanem hangosan durrogtatnak. És ez még nem elég nekik, mert vannak olyan egyedek, akik direkt a markukba intézik ezt a dolgot, majd az arcukhoz emelik, hogy megillatozhassák terméküket. Már a gondolatától is kiráz a hideg.

Ne felejtsük el, amikor azt hiszik, hogy senki sem figyeli őket, és könyékig beletúrnak a csinos kis orrocskájukba, majd a szerzeményüket gusztusosan és jóízűen leszopogatják hosszú, csontos ujjacskáikról. Ezek az Adoniszok bele sem gondolnak, hány lánynak okoztak már mély szívfájdalmat.

Egyszerűen gusztustalan szokásnak tartom, hogy nem hajtják le a WC-deszkát. Amikor vendégségben volt nálunk a nővérem néhány haverja, majdnem behánytam a fürdőszobába. Miért nem tudják lehajtani azt a nyomorék ülőkét? Vagy miért nem tudnak célozni?

Fiúk! Ne gonoszkodjatok azzal, hogy jól néztek ki, és így viselkedtek, mert rengeteg női szívet tudtok így összetörni!

László Julcsi

KecskeNEWSás-archívum – 2014

Kiszabadulni a skatulyából
Mátyás és a pszichológia

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

A tábor rabjává válik az ember

Dóra kamaszkorának szerves részévé vált a PEOPLE TEAM nyári tábora – nem véletlen, hogy legutóbb már táboroztatónak jelentkezett a PT-be.…
PEOPLE TEAM tábor

Indul a tábor!

Élőben közvetítjük a tábor első napját. Percről percre. Juj, de izgis! 21:13 Fiúk és lányok kiabáltak egymás ellen. 20:45 Csillámdementor…
PEOPLE TEAM tábor

Nap vagy nap?

– Jött a suliba egy angol srác! – újságolta lelkesen Zsófi. – És azon akadt ki, hogy a nap szó…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor
Mix

Ahonnan elindulunk

Elgondolkoztatok már azon, hogy mit jelent számotokra a család? Most különösen aktuális…
PEOPLE TEAM tábor
Mix

Bányászmúzeum 2.

A Bányászmúzeumot szeretném bemutatni neked a mai alkalommal. Találsz magadnak olyan állomást,…