Senki sem tökéletes

Mix
PEOPLE TEAM tábor

A megfelelő személy számára persze lehetsz tökéletes, de ha jobban belegondoltok, a tökéletes ember keresése csak időpocsékolás. Ne érezd magad rosszul, az összes elvárásnak senki sem felel meg. De ne is akarj megfelelni, hiszen milyen unalmas is lenne a világ sok ugyanolyan emberrel! A ti véleményetekre voltunk kíváncsiak.

Lányok, ha azt hiszitek, hogy a fiúknak olyan sok az elvárásuk, amiknek nem lehet megfelelni, akkor jól gondoltátok. De nyugodjatok meg, ez a tulajdonság nem tart sokáig, a kamaszkorral együtt elillan. Fiúk, szálljatok le a magas lóról! Ilyen lány nem létezik, csak idő kérdése, és belátjátok.

Sokan a hosszú hajú, sportos, esetleg kedves lányokra szavaztok, de az őszinte, kitartó és barna szemű lányok sincsenek hátrányban. A megkérdezettek 80%-a szereti, ha egy lány beszédes és humoros, szóval visszahúzódó lányok, kezdjetek el beszélni! De csak óvatosan a fecsegéssel! Nem kell mindennek rólatok szólnia. Az alakotokkal kapcsolatos elvárásokkal ne törődjetek, mindenki tudja, hogy ez nem kívánságműsor. Viszont a fiúk szeretik, ha egy lány nehezen megszerezhető.

Lányok, lányok! Nem is gondoltátok volna, hogy az elvárásaitokkal mekkora nyomást gyakoroltok a srácokra, de most megtudhatjátok! Gondoljatok csak bele, hogy ti sem akartok minden egyes kikötésnek megfelelni. Na, hát a fiúknál pontosan ugyanez a helyzet. Ők sem akarnak ugyanolyanok lenni. Megkérdeztünk titeket, hogy nektek milyen a pasiideálotok.

Bármilyen meglepő, nem a kockahas és társai kerültek előre, hanem a kedves, odafigyelő és őszinte belső tulajdonságok. Ebből milyen következtetést vontok le? Hogy nektek is fontosabbak a belső tulajdonságok, mint a külső. Ez nagyszerű, nem?

Azért megemlítenék még pár tulajdonságot (külső és belső egyaránt): csillogó szemek, jólöltözöttség, stílus, jó humor, tájékozottság, valamint a saját véleménynyilvánítás fontos megemlítendők.

Simon Sára

KecskeNEWSás-archívum – 2014

Tábor, pályázat, filmek
Kiszabadulni a skatulyából

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Az álmod legyen a célod is

Oláh Gergővel beszélgettünk el arról, hogy honnan hová tart. KecskeNEWSás: Mit szólt a családod a hírnévhez? Oláh Gergő: Mindig ők…
PEOPLE TEAM tábor

A csípős leves legendája

Már sokan hallhattatok a tábori csípős leves legendás erejéről. Tudomásom szerint van a PT-ben néhány bátor ember, aki képes volt…
PEOPLE TEAM tábor

A tömeg elején

Kezdjük egy érdekes feladattal az elkövetkezendő néhány percet! Gondoljuk végig, hogy számunkra mit jelent valamiben jónak lenni! Ugye mindenki nagyon…
PEOPLE TEAM tábor

Fák körül röpködő madarak

Szép májusi nap volt, Zsófi és Matyi kint ültek a kertben. Hallgatták a madarak csivitelését, nézték, ahogy faágra szállnak, majd…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor
Mix

A legendás mártír

Szent Borbála, a bányászok védőszentje az egyik legnépszerűbb szent, a legtiszteletreméltóbb női…
PEOPLE TEAM tábor
Mix

A tömeg elején

Kezdjük egy érdekes feladattal az elkövetkezendő néhány percet! Gondoljuk végig, hogy számunkra…