Senki sem tökéletes

Mix
PEOPLE TEAM tábor

A megfelelő személy számára persze lehetsz tökéletes, de ha jobban belegondoltok, a tökéletes ember keresése csak időpocsékolás. Ne érezd magad rosszul, az összes elvárásnak senki sem felel meg. De ne is akarj megfelelni, hiszen milyen unalmas is lenne a világ sok ugyanolyan emberrel! A ti véleményetekre voltunk kíváncsiak.

Lányok, ha azt hiszitek, hogy a fiúknak olyan sok az elvárásuk, amiknek nem lehet megfelelni, akkor jól gondoltátok. De nyugodjatok meg, ez a tulajdonság nem tart sokáig, a kamaszkorral együtt elillan. Fiúk, szálljatok le a magas lóról! Ilyen lány nem létezik, csak idő kérdése, és belátjátok.

Sokan a hosszú hajú, sportos, esetleg kedves lányokra szavaztok, de az őszinte, kitartó és barna szemű lányok sincsenek hátrányban. A megkérdezettek 80%-a szereti, ha egy lány beszédes és humoros, szóval visszahúzódó lányok, kezdjetek el beszélni! De csak óvatosan a fecsegéssel! Nem kell mindennek rólatok szólnia. Az alakotokkal kapcsolatos elvárásokkal ne törődjetek, mindenki tudja, hogy ez nem kívánságműsor. Viszont a fiúk szeretik, ha egy lány nehezen megszerezhető.

Lányok, lányok! Nem is gondoltátok volna, hogy az elvárásaitokkal mekkora nyomást gyakoroltok a srácokra, de most megtudhatjátok! Gondoljatok csak bele, hogy ti sem akartok minden egyes kikötésnek megfelelni. Na, hát a fiúknál pontosan ugyanez a helyzet. Ők sem akarnak ugyanolyanok lenni. Megkérdeztünk titeket, hogy nektek milyen a pasiideálotok.

Bármilyen meglepő, nem a kockahas és társai kerültek előre, hanem a kedves, odafigyelő és őszinte belső tulajdonságok. Ebből milyen következtetést vontok le? Hogy nektek is fontosabbak a belső tulajdonságok, mint a külső. Ez nagyszerű, nem?

Azért megemlítenék még pár tulajdonságot (külső és belső egyaránt): csillogó szemek, jólöltözöttség, stílus, jó humor, tájékozottság, valamint a saját véleménynyilvánítás fontos megemlítendők.

Simon Sára

KecskeNEWSás-archívum – 2014

Tábor, pályázat, filmek
Kiszabadulni a skatulyából

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

PEOPLE TEAM-es kapcsolatok

PEOPLE TEAM. Három hét. Kapcsolatok. Szerelem. Kaland. Boldogság. Nyár. Buli. Egyszer élünk elv. Távolság. Nincs olyan PT-s évem, hogy a…
PEOPLE TEAM tábor

Ússz és evezz!

Az egész világot körbejárta Szenilla története, aki mindeddig csak élénk természetéről és arról volt ismert, hogy gondok vannak a rövid…
PEOPLE TEAM tábor

A világ 10 legőrültebb sportja

Miért untatnátok magatokat focival, golffal vagy úszással, amikor létezik feleségcipelés és sajtgurítás is? Összegyűjtöttem a világ legőrültebb sportjait, amikről még…
PEOPLE TEAM tábor

PT All Year, All nyár

Addiktív. A PEOPLE TEAM már négy éve a nyaraim nélkülözhetetlen része. Azzal, hogy a PT-nek vége van, egy kis felkiáltójel…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor
Mix

Időutazás

Nézzetek ki az ablakon! Mit láttok? Sivár táj, erős szél, kopár sziklák.…
PEOPLE TEAM tábor
Mix

Cseréld le!

Az egyre gyakoribbá váló világnapok és jeles napok közül sok kapcsolódik a…