A pénz boldogít?

Mix
PEOPLE TEAM tábor

Egy elmélet, amelyről mindenki sokat gondolkozik. Azt azért szögezzük le, hogy egy embert nem feltétlenül a pénz teszi gazdaggá, de biztosan könnyebb dolga van, ha rendelkezik vele.

Képzeljétek csak el, mi mindent megtehetnek azok, akikkel isten kegyes volt: nagy ház, autók, ruhák, nyaralások és sorolhatnám. Rengeteg dolgot engedhetnek meg maguknak határtalanul és (többé-kevésbé) következmények nélkül. Szabadság! Ugye milyen jól hangzik? Azt csinálnak, amit akarnak!

Koncertek. Rengeteg koncertre mehetnek. Arctic Monkeys, John Newman, The 1975 stb.

Utazás. Amerika, Ausztrália, Európa: bármelyik kontinens!

Biztonság. Ha félsz, vagy hasonlók, fogadhatsz magadnak egy bizti őrt.

Táborok. PEOPLE TEAM™. Kell ennél többet írnom?

Kaja! Kaja! Kaja! Kaja! Kaja és kaja! Csokika, cukorka, Cini Minis, kekszek…

Fodrász. Minden hónapban új frizura.

Kastély. Lehetnek hercegek és hercegkisasszonyok.

Adakozás. Rengeteg alkalmuk és lehetőségük van arra, hogy rászorulókat támogassanak. Ez még a későbbi életükben nagyon jól jöhet.

Hát igen, ezek mind szép és jó dolgok. De ha az embernek nincs pénze, már nem is lehet gazdag? Dehogynem! Barátok, szeretet és család. Ezek azok a dolgok, amiket nem lehet pénzen megvenni, de ki kell érdemelni. A család adott dolog, de élni kell azzal a lehetőséggel, hogy van neked, hiszen gondolj csak bele, másnak nem biztos, hogy ez megadatott. A szeretetet érezni kell, a családod és a barátaid felé. Fontos, hogy tudd, számíthatsz rájuk, és mindenedet rájuk bízhatod. És végül, de nem utolsósorban: barátok. Hát igen. Azt hiszem, ők azok, akiket a legnehezebb kiérdemelni. De ha egyszer megkaptad, nem könnyű elveszíteni.

Írhatnék még a pénztémáról, de a teória, miszerint a pénz határoz meg, nem igaz. Sokatok most biztosan szemét forgatva olvassa ezt a cikket, és fura gondolatok ébrednek bennetek, de ez teljesen normális, hiszen ahány ház, annyi szokás. Utólag még annyit írnék, hogy ne hagyjátok, hogy a pénz határozzon meg benneteket! Csodás életetek lehet anélkül is, hogy a csapból is pénz folyik.

Neuvirt Zsani

KecskeNEWSás-archívum – 2014

Klisékavalkád
Fanatizmus

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

A tábor rabjává válik az ember

Dóra kamaszkorának szerves részévé vált a PEOPLE TEAM nyári tábora – nem véletlen, hogy legutóbb már táboroztatónak jelentkezett a PT-be.…
PEOPLE TEAM tábor

Indul a tábor!

Élőben közvetítjük a tábor első napját. Percről percre. Juj, de izgis! 21:13 Fiúk és lányok kiabáltak egymás ellen. 20:45 Csillámdementor…
PEOPLE TEAM tábor

Nap vagy nap?

– Jött a suliba egy angol srác! – újságolta lelkesen Zsófi. – És azon akadt ki, hogy a nap szó…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor
Mix

Borzasztó Borzas

Leszögezem, hogy nem az én ötletem volt ez a cikk. Csak tisztázni…