A láthatatlan titkok tolla

Mix
PEOPLE TEAM tábor

Kedves Télapó! Most írok neked egy különleges levelet, amit szeretettel töltöttem meg. Az egyik oldala neked szól, a másik pedig az Angyalkának. Nálunk ő hozza az ajándékot. Gondoltam, hogy – a környezetvédelmi szempontokat is figyelembe véve – így lesz a legjobb.

Szeretnék kérni tőled egy láthatatlanul író tollat. Tudod, olyat, amivel titkos üzeneteket írhatok, és csak én, Jónás tudom, hogy mit írtam. Nagyon izgalmasnak hangzik, ezért szeretném kipróbálni.

Szeretnék egy csomó matricát. Imádom a matricákat, mindenféle színűt és formájút. Feldíszíthetném velük a füzetemet és a szobám falát. A matricaragasztás mindig olyan jó móka!

Szeretnék végül egy furfangos hegesztőt. Szeretek barkácsolni és új dolgokat készíteni. Egy ilyen hegesztővel sok érdekes tárgyat alkothatnék.

Köszönöm szépen, Télapó, hogy meghallgatod a kéréseimet, és boldog névnapot kívánok neked utólag! Tudom, hogy éppen Mikulás-napon vagy a legelfoglaltabb, és szerintem ezért jár is neked elismerés. Igaz, hogy az év során nem mindig voltam tökéletesen jó gyerek, de most, karácsony előtt igazán igyekszem. Tudom, hogy tudod, nem könnyű mindig jónak lenni, én is állandóan próbálok koncentrálni arra, hogy jobban viselkedjek. Remélem, hogy ez a levél segít neked meglátni az igazságot: igyekszem, és van bennem remény!

Még egyszer köszönöm, és várom a karácsonyt!

Szeretettel, Jónás

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

* * *

A kicsivel nem megy
Áll a bál!

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

A tábor rabjává válik az ember

Dóra kamaszkorának szerves részévé vált a PEOPLE TEAM nyári tábora – nem véletlen, hogy legutóbb már táboroztatónak jelentkezett a PT-be.…
PEOPLE TEAM tábor

Indul a tábor!

Élőben közvetítjük a tábor első napját. Percről percre. Juj, de izgis! 21:13 Fiúk és lányok kiabáltak egymás ellen. 20:45 Csillámdementor…
PEOPLE TEAM tábor

Nap vagy nap?

– Jött a suliba egy angol srác! – újságolta lelkesen Zsófi. – És azon akadt ki, hogy a nap szó…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor
Mix

Mamuszmánia

Te járnál mamuszban az utcán? Közvélemény-kutatást végeztem erről. Kutatásom során kiderült, hogy…
PEOPLE TEAM tábor
Mix

Puskázási tippek

Senki nem szeret iskolába járni, tanulni meg még kevésbé. Íme néhány klasszikus…