Mit csinálj, ha unatkozol nyáron?

Mix
PEOPLE TEAM tábor

A gyerekek legnagyobb ellensége az unalom. Ritka, de mindenkivel megeshet. Főleg nyáron.

Az első, amit ajánlani tudok: gyere a táborba! Ez a legjobb, amit tehetsz. Itt száz százalék, hogy nem fogsz unatkozni, és felejthetetlen élményeket szerzel.

Ha talán valamilyen okból most nem tudsz eljönni, akkor sportolj. Tudom, hogy ezen a legtöbb ember csak nevet, és hülyének néz, hogy én mégis miért akarok nyáron mozogni, amikor ahhoz ott a tesióra a suliban. De higgyétek el, nem is olyan rossz ötlet. Mozogsz és fogysz. Ha minden héten legalább egy kicsit mozogsz, a következő évben kockahassal vagy szép, karcsú derékkal mehetsz suliba.

A sportolás mellett vagy közben találkozhatsz a barátaiddal. Idegesítsd halálra őket, ha kell. Menjetek strandra, moziba, vagy csak át a másikhoz! Többen többre mentek az unaloműzés témával kapcsolatban.

Én legtöbbször arra törekszem, hogy szerezzek egy állatot. Kérd el a szomszéd macskáját vagy kutyáját! Lehet, hogy ez nemcsak neked bónusz, hanem a kisállat gazdájának is, ha például dolgozik.

A tengernyi időd közepette meg tudod tenni azokat a dolgokat, amiket mindig is akartál. Viszont először készíts egy bakancslistát! Szerintem mindenki tudja, mi az. Például normálisan és higgadtan beszerezni az ajándékokat. Nyáron ez is könnyen megoldható. Szerezd be a karácsonyi, szülinapi és egyéb ajándékokat! Lehet, hogy máskor nem lesz időd vásárolni menni. Nem kell a rohanás és a stressz.

Szerintetek mit csinál egy kamasz, amikor unatkozik? Megkeresi a legjobb barátját… a hűtőszekrényt. De sokszor előfordul, hogy nem találsz semmi ehetőt – hát csinálj magadnak! Böngéssz szakácskönyveket, netes recepteket, és tanulj meg finomabbnál finomabb sütiket készíteni!

Hidd el, ha nagyon gondolkozol rajta, bárhol és bármikor kitalálhatsz magadnak S.O.S. programokat és megoldásokat. Jegyezd meg: az unalomnál nincs rosszabb.

Soós Sára

Kecskemétnyi Böszörményi
Egyenrangúságot a világnak!

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Szót adunk a hajléktalanoknak!

Mit csinálnál, ha elvennék a házadat, és a szüleid is elhagynának? Nagyon sok ember az utcára kerül azért, mert nincs…
PEOPLE TEAM tábor

Éretlenek

Az idő sodrásában sokszor rohannak a napok, pedig milyen jó lenne néha megállítani pár órára! Főleg akkor, amikor a középiskolák…
PEOPLE TEAM tábor

Léleksimogató helyek

Jártatok már az aggteleki cseppkőbarlangban, vagy kirándultatok az Őrségben? Néztétek a pusztán vágtató lovakat, esetleg túráztatok a Bükkben? Bicikliztetek a…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor
Mix

Ünneplőruha

Szinte sejtettem. Anya már megint a ruháimat pakolja ki a szekrényből, s…
PEOPLE TEAM tábor
Mix

Tábor, pályázat, filmek

A MESZK Bács-Kiskun Vármegyei Területi Szervezet videópályázatot hirdet általános iskolák 6–7. osztályos tanulói…