Néha igazán aggódom

Mix
PEOPLE TEAM tábor

Szia, Jézuska! Márk vagyok. Izgatottan írok neked ebben az évben. Van néhány különleges kérésem. Remélem, van egy kis időd elolvasni a levelemet.

Először is szeretném, ha az emberek eszesebbek lennének. Tudom, hogy ez furcsa kérés, de néha olyan dolgokat látok, hogy igazán aggódom. Néha az emberek rossz ötleteket találnak ki, és ez nem jó. Szeretném, ha mindenki többet gondolkozna, mielőtt cselekszik, hogy jobbá tegye a világot.

Emellett azt is szeretném, hogy jobb legyen az emberek élete, ha mindenki egészségesebb lenne, és ha több öröm lenne a világban. Úgy gondolom, hogy ha az emberek okosabbak lennének, akkor ez segítene ebben is.

Tudnod kell, hogy az én életem jó. Boldog vagyok, és szeretnék köszönetet mondani mindenért, amit eddig kaptam. Vannak több százan, akiknek nincs könnyű dolguk, és szeretnék segíteni nekik.

Ha módodban áll, légy szíves, intézkedj!

Márk

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

Mindenki jól van különben?
Titokzatos föld

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

A tábor rabjává válik az ember

Dóra kamaszkorának szerves részévé vált a PEOPLE TEAM nyári tábora – nem véletlen, hogy legutóbb már táboroztatónak jelentkezett a PT-be.…
PEOPLE TEAM tábor

Indul a tábor!

Élőben közvetítjük a tábor első napját. Percről percre. Juj, de izgis! 21:13 Fiúk és lányok kiabáltak egymás ellen. 20:45 Csillámdementor…
PEOPLE TEAM tábor

Nap vagy nap?

– Jött a suliba egy angol srác! – újságolta lelkesen Zsófi. – És azon akadt ki, hogy a nap szó…

KAPCSOLÓDÓ