Néha igazán aggódom

Mix
PEOPLE TEAM tábor

Szia, Jézuska! Márk vagyok. Izgatottan írok neked ebben az évben. Van néhány különleges kérésem. Remélem, van egy kis időd elolvasni a levelemet.

Először is szeretném, ha az emberek eszesebbek lennének. Tudom, hogy ez furcsa kérés, de néha olyan dolgokat látok, hogy igazán aggódom. Néha az emberek rossz ötleteket találnak ki, és ez nem jó. Szeretném, ha mindenki többet gondolkozna, mielőtt cselekszik, hogy jobbá tegye a világot.

Emellett azt is szeretném, hogy jobb legyen az emberek élete, ha mindenki egészségesebb lenne, és ha több öröm lenne a világban. Úgy gondolom, hogy ha az emberek okosabbak lennének, akkor ez segítene ebben is.

Tudnod kell, hogy az én életem jó. Boldog vagyok, és szeretnék köszönetet mondani mindenért, amit eddig kaptam. Vannak több százan, akiknek nincs könnyű dolguk, és szeretnék segíteni nekik.

Ha módodban áll, légy szíves, intézkedj!

Márk

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

Mindenki jól van különben?
Titokzatos föld

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Ki az igazi barát?

„Ha szarban vagy, kiderül, ki az igazi barát. A minimum az, hogy őszinte, és nem ver át. Hát, hát, én…
PEOPLE TEAM tábor

Evolúciós ugrás a táborban

Mi jobb annál, ha táborozunk? Ha táboroztatunk! Matyi a PEOPLE TEAM nyári táboráról mesél. Mutatkozz be, kérlek! Szabó Mátyás vagyok.…
PEOPLE TEAM tábor

Hová szökik?

Az idei évünk szökőév, a naptárunk 2024. február 24-ét szökőnapként jelöli. Ez egy névnap nélküli nap. A Mátyás-nap áttolódik 25-ére,…
PEOPLE TEAM tábor

Jelentkezés középiskolába

– Nagyi! Segíts! – túrt a hajába Zsófi kétségbeesetten. – Mi a baj, kisunokám? – simogatta meg Nagymama a buksiját.…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor
Mix

A ruha teszi az embert

Ássuk mélyre magunkat a témában! Manapság sokan azt gondolják, hogy csak akkor…
PEOPLE TEAM tábor
Mix

Senki sem tökéletes

A megfelelő személy számára persze lehetsz tökéletes, de ha jobban belegondoltok, a…