Néha igazán aggódom

Mix
PEOPLE TEAM tábor

Szia, Jézuska! Márk vagyok. Izgatottan írok neked ebben az évben. Van néhány különleges kérésem. Remélem, van egy kis időd elolvasni a levelemet.

Először is szeretném, ha az emberek eszesebbek lennének. Tudom, hogy ez furcsa kérés, de néha olyan dolgokat látok, hogy igazán aggódom. Néha az emberek rossz ötleteket találnak ki, és ez nem jó. Szeretném, ha mindenki többet gondolkozna, mielőtt cselekszik, hogy jobbá tegye a világot.

Emellett azt is szeretném, hogy jobb legyen az emberek élete, ha mindenki egészségesebb lenne, és ha több öröm lenne a világban. Úgy gondolom, hogy ha az emberek okosabbak lennének, akkor ez segítene ebben is.

Tudnod kell, hogy az én életem jó. Boldog vagyok, és szeretnék köszönetet mondani mindenért, amit eddig kaptam. Vannak több százan, akiknek nincs könnyű dolguk, és szeretnék segíteni nekik.

Ha módodban áll, légy szíves, intézkedj!

Márk

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

Mindenki jól van különben?
Titokzatos föld

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Summerhill: iskola másként

A Summerhill Iskola Suffolkban, Angliában található. Alapítója Alexander Sutherland Neill skót pedagógus, oktatáselméleti szakember, a XX. század egyik legjelentősebb iskolakritikusa.…
PEOPLE TEAM tábor

Aki legyőzte a sárkányt

A híres tavaszi névnapok (Gergely, Sándor, József, Benedek, Gábor, Tibor, Márk) között jelentős helyet foglal el a György-nap április 24-én.…
PEOPLE TEAM tábor

Ápolók világnapja

– Nagymama, képzeld, már neked is van világnapod! – lelkendezett Matyi. – Nekem? Mikor és miért? – állt meg Nagymama kezében az…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor
Mix

Puskázási tippek

Senki nem szeret iskolába járni, tanulni meg még kevésbé. Íme néhány klasszikus…
PEOPLE TEAM tábor
Mix

Beszélő költészet

Ma csatlakoztunk az irodalmárok órájához, ahova rajtunk kívül Magyari Andrea (író-fordító) és…