Egy éjszaka a táborban

Mix
PEOPLE TEAM tábor

A táborokba mindenki szórakozni megy. Legalábbis a PEOPLE TEAM-be biztosan. De egy ilyen hangulatos táborban ki tud, vagy egyáltalán ki akar aludni?

Az este 8-kor kezdődő csapatjátékok 10-ig tartanak. Ez idő alatt jól kifáradunk, elmegy a hangunk a sok szurkolástól, és HáDávid is elsüti roppant humoros poénjait. Majd miután megszólal a jól ismert TV-Maci zenéje, tudjuk, hogy fellőtték a pizsamát, mehetünk aludni. De mi van ezután? Mindenkiben ott nyüzsög a kalandvágy, hogy meglógjon. Most adok pár ötletet, hogyan szökjetek ki.

Ha a másik házba szeretnél átszökni, figyelj pár dologra. Semmiképp se közvetlenül az esti program után próbálj bemenni az ellenkező épületbe, mert pár mókus ott ül a két ház között, és nagyon figyelnek, hogy ki hova megy. Mindenképp az esti program vége előtt 10-15 perccel lógj el a csapatodtól, surranj be a megbeszélt házba, szobába. Ez addig fog jól működni, míg nem jönnek be a mókuskák altatni, és nem küldenek vissza.

Választhatod a könnyebbik utat is: csak házon belül szöksz el. Legyen az egy találkozás a barátokkal, vagy más táborozók megviccelése, mindegy. Vagy akkor mész ki, amikor a mókusok még ébren vannak, vagy amikor már alszanak. Hacsak nem akarsz hajnali 3-4-ig fennmaradni, addig kell megtenned, míg ők is ébren vannak. Benne van a pakliban, hogy a folyosón őrködnek, de akkor is meg lehet csinálni. Csak csináld jól. Először is, felmész a szobádba, lezuhanyozol, felveszed a pizsamádat és bebújsz az ágyba, majd előkészíted a cipődet, amiben viszonylag halkan tudsz futni. Miután bejöttek altatni, onnantól bármikor mehet az akció. Fontos, hogy halkan nyiss, illetve csukj ajtót. Valamint használd a vészlépcsőket! Tudom, hogy az két emeletet visz fel, illetve le, de így titkosabb, hiszen arra senki sem jár. Ha viszont az neked nem jó, akkor a sima lépcsőn is futhatsz, csak ne kapjanak el.

Összességében légy felismerhetetlen, fuss gyorsan, és mindig nézz körül, nehogy véletlenül összefuss a mókusok figyelmeztető tekintetével.

Pámer Dia

2014-07-31

, ,
Senki se érdekeljen!
Konzervatív vagy liberális gyereknevelés?

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Ki az igazi barát?

„Ha szarban vagy, kiderül, ki az igazi barát. A minimum az, hogy őszinte, és nem ver át. Hát, hát, én…
PEOPLE TEAM tábor

Evolúciós ugrás a táborban

Mi jobb annál, ha táborozunk? Ha táboroztatunk! Matyi a PEOPLE TEAM nyári táboráról mesél. Mutatkozz be, kérlek! Szabó Mátyás vagyok.…
PEOPLE TEAM tábor

Hová szökik?

Az idei évünk szökőév, a naptárunk 2024. február 24-ét szökőnapként jelöli. Ez egy névnap nélküli nap. A Mátyás-nap áttolódik 25-ére,…
PEOPLE TEAM tábor

Jelentkezés középiskolába

– Nagyi! Segíts! – túrt a hajába Zsófi kétségbeesetten. – Mi a baj, kisunokám? – simogatta meg Nagymama a buksiját.…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor
Mix

Titkos barátok

Mindenkinek van valami kis puha, bújós állatkája, esetleg párnája, amit már kiskora…