Csábításból jeles. Élesben is?

Mix
PEOPLE TEAM tábor

Szerintem mindenki ismeri a Csábításból jeles című randijátékot, de próbáltátok már élőben?

Ha mégsem ismernétek, akkor röviden elmagyarázom: ez egy internetes játék, ahol gimnazista lányként éljük át az epizódok érdekesebbnél érdekesebb mozzanatait, eközben megismerkedünk az iskola rosszfiújával, a stréber DÖK-elnökkel, az elvont zenésszel, a kocka sráccal és meleg ikertestvérével, ja és ott van a tipikus nyomi, aki szerelmes beléd, és majd átalakul kemény katonagyerekké. A cél természetesen az, hogy összejöjjünk velük.

Ehhez azonban el kell őket csábítani, amit a megfelelő, előre megírt dialógus kiválasztásával tehetünk meg. Ha elég nagy az esélyed valakinél, akkor randira is elmehetsz vele… bár az, hogy megmutatja neked – mint új diáknak – a könyvtárat, nem nevezhető annak. Legalábbis szerintem.

Körülbelül ennyi a lényeg. A Csábításból jeles amúgy alapjáraton érdekes játék, de csak játék, nem valóság. Az egész történet valószínűtlen és olyan rózsaszín, hogy még a csillámpónik is megirigyelnék. Például a menő csávóval beszéltek a töritanárról, mire ő ettől rögtön beléd esik. Na ez most akkor hogy is van?

Sajnos vannak, akik elhiszik, hogy ez megtörténhet, de én megsúgok egy titkot: NEM! Hogy honnan tudom ezt? Először is, ezt egy ötéves is tudná, másodszor pedig bizonyítékként és elrettentő példaként hadd meséljem el egyik Csábításból jeles-rajongó ismerősöm történetét. Bár csak a hülyeség kedvéért, de megtanulta az előre megírt szövegeket, és kipróbálta őket élesben is. Az osztálya legtöbb fiújánál bepróbálkozott, és mondanom sem kell, hogy eléggé beégett. Természetesen utána elmondta, hogy az egész csak próba volt, de nem hittek neki, és attól kezdve ezzel szekálták. Tehát ha nem szeretnél hülyét csinálni magadból, akkor ne higgy a cukormázas történeteknek, inkább használd az eszed!

Sajgó Réka

KecskeNEWSás-archívum


Más, mint a Nagyinál
Ápolók világnapja

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Szót adunk a hajléktalanoknak!

Mit csinálnál, ha elvennék a házadat, és a szüleid is elhagynának? Nagyon sok ember az utcára kerül azért, mert nincs…
PEOPLE TEAM tábor

Éretlenek

Az idő sodrásában sokszor rohannak a napok, pedig milyen jó lenne néha megállítani pár órára! Főleg akkor, amikor a középiskolák…
PEOPLE TEAM tábor

Léleksimogató helyek

Jártatok már az aggteleki cseppkőbarlangban, vagy kirándultatok az Őrségben? Néztétek a pusztán vágtató lovakat, esetleg túráztatok a Bükkben? Bicikliztetek a…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor
Mix

Könyv vagy film?

Mindig mindenki azt mondja, hogy mielőtt megnézel egy filmet, olvasd el a…