Kiigazítás

Terefere
PEOPLE TEAM tábor

Legutóbb írtam egy cikket táborunk egyik vezetőjéről, Kittyről, amiben leírtam, hogy milyen unalmas dolgokat csinál. Tegnap kiderült, hogy nagyot tévedtem.

KecskeNEWSás: Amikor kémkedtem utánad, nem sok izgalmas élményben volt részem, ami annak volt köszönhető, hogy szinte egész nap a számítógép előtt ültél. Általában mit csinálsz ilyenkor?

Kitty: Szoba- és ügyeletbeosztásokat csinálok a következő napokra, ami nem olyan egyszerű, tekintve, hogy kb. 370 gyerek van a táborban, és táboroztatóból sincs kevés. Fogadom a telefonhívásokat, megrendelem a gyerekek ennivalóját, és mindenféle adminisztrációs feladatot látok el. Pont rossz napot választottál a követésemre, mert a szokásosnál több dolgom volt, szóval csak néha tudtam felállni a gép elől.

KN.: A szabadidődben mivel szoktál foglalkozni?

K.: Nincsen szabadidőm. Illetve van pár órám, amikor alszom. Tegnap például körülbelül hajnali egykor aludtam el, addig dolgoztam. Táborvezetőként sokkal több feladatom van.

KN.: A táborvezetői poszt vagy a mókuskodás áll közelebb a szívedhez?

K.: Igazából nem tudok dönteni. Azért király, hogy táborvezető vagyok, mert mind a három héten itt lehetek a PT-ben. Viszont a korábbinál sokkal több felelősséget vállalok. Mókusként jóval több volt a pakolás, mosogatás, az altatás és az ügyelés. Mindkét tisztségben van valami jó és rossz is. Bár az, hogy nincsen csapatom, eléggé hiányzik.

KN.: Melyik részét szereted legjobban a munkádnak?

K.: A programszervezést. Amikor kitaláljuk és megszervezzük, hogy mi legyen a program egész héten.

Gincsai Dóra

KecskeNEWSás-archívum


Angoltanár az Olimposzról
Így készült a burritónak kinéző palacsinta

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Szót adunk a hajléktalanoknak!

Mit csinálnál, ha elvennék a házadat, és a szüleid is elhagynának? Nagyon sok ember az utcára kerül azért, mert nincs…
PEOPLE TEAM tábor

Éretlenek

Az idő sodrásában sokszor rohannak a napok, pedig milyen jó lenne néha megállítani pár órára! Főleg akkor, amikor a középiskolák…
PEOPLE TEAM tábor

Léleksimogató helyek

Jártatok már az aggteleki cseppkőbarlangban, vagy kirándultatok az Őrségben? Néztétek a pusztán vágtató lovakat, esetleg túráztatok a Bükkben? Bicikliztetek a…

KAPCSOLÓDÓ