Mindenki jól van különben?

Mix
PEOPLE TEAM tábor

A Mikulásnak, az Északi-sarkra! Üdvözlet, kedves Mikulás! Mi vagyunk Vencel, Hedvig és Konrád, és izgatottan írjuk ezt a levelet neked. Vencel 10 éves, szeret biciklizni és focizni, Hedvig 8 éves, a rajzolás és a tánc a kedvencei, Konrád pedig 6 éves, és odavan az állatokért meg a kalandos mesékért.

Emlékszel még ránk, ugye? Tavaly is írtunk neked, és annyira boldogok voltunk a meglepetéseiddel! Most is, mint minden évben, igyekeztünk jók lenni. Szeretnénk a jók listáján maradni!

Kérdeznénk tőled: minden rendben az Északi-sarkon? Hogy van Mikulás asszony? Nem betegek a rénszarvasok? És a krampuszok és az angyalkák milyen készülődést végeznek karácsony előtt?

Most pedig szeretnénk megosztani veled, mire vágyunk karácsonyra. Vencel új focilabdát (Nike) szeretne, Hedvig rajzeszközöket (Stabilo), hogy szebb képeket alkothasson; Konrád nagyon szeretne egy nagyon vastag könyvet, amelyikben koalák és kalózok is szerepelnek. Van ilyened? Ezek talán nem nagy kérések, és reméljük, hogy a műhelyedben össze tudod majd állítani ezeket az ajándékokat.

Előre is köszönjük mindazt, amit teszel. Mindig hálásak vagyunk az ajándékokért, és alig várjuk, hogy megtudjuk, mivel lepsz meg minket.

Légyszi, vigyázz magadra, Rudolfnak pedig adjanak több szénát a manóid! Mégiscsak övé a legnagyobb felelősség. Sok szeretettel, Vencel, Hedvig és Konrád

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

* * *

Megbecsülöm, amit talán hoznál
Néha igazán aggódom

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Ki az igazi barát?

„Ha szarban vagy, kiderül, ki az igazi barát. A minimum az, hogy őszinte, és nem ver át. Hát, hát, én…
PEOPLE TEAM tábor

Evolúciós ugrás a táborban

Mi jobb annál, ha táborozunk? Ha táboroztatunk! Matyi a PEOPLE TEAM nyári táboráról mesél. Mutatkozz be, kérlek! Szabó Mátyás vagyok.…
PEOPLE TEAM tábor

Hová szökik?

Az idei évünk szökőév, a naptárunk 2024. február 24-ét szökőnapként jelöli. Ez egy névnap nélküli nap. A Mátyás-nap áttolódik 25-ére,…
PEOPLE TEAM tábor

Jelentkezés középiskolába

– Nagyi! Segíts! – túrt a hajába Zsófi kétségbeesetten. – Mi a baj, kisunokám? – simogatta meg Nagymama a buksiját.…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor
Mix

Gyertyák és medvék

Bizonyára sokan egyetértetek velem, hogy elég volt a hosszú, hideg télből, itt…
PEOPLE TEAM tábor
Mix

Aprószentek

Most már tudom, hogy mit ünneplünk mindenszentek napján. De kik azok az…