Tábor, pályázat, filmek

Mix
PEOPLE TEAM tábor

A MESZK Bács-Kiskun Vármegyei Területi Szervezet videópályázatot hirdet általános iskolák 6–7. osztályos tanulói részére, 20–40 másodperc terjedelmű, egészség témájú videó elkészítésére. Támogatóink jóvoltából izgalmas, értékes díjakat adhatunk a legügyesebb csapatoknak. Minden témakörben az I–III. helyezett csapatokat díjazzuk, illetve egy fantasztikus különdíjjal készülünk a PEOPLE TEAM Alapítvány jóvoltából. A legkreatívabb csapat részt vehet egy 7 napos filmestáborban,teljes ellátással!

Támogató…

…a Neomedical Ambulance Service! Zsiros Csaba vagyok, a Neomedical Ambulance Service Kft. ügyvezetője és egyik törzsalapítója.

Már a cégalapításkor célkitűzésünk volt – és azóta is fenntartjuk –, hogy laikusokat képezzünk és ösztönözzünk elsősegélynyújtásra. Tesszük ezt abban a mentőként dolgozó szellemben, hogy látjuk, mennyit jelent egy laikus elsősegély, mellyel valóban meg lehet akadályozni az egészségromlás fokozódását, vagy akár életet is menthetünk.

A kezdetektől…

…fogva egyik célunk a fiatalok megnyerése, hiszen azt valljuk, hogy az elsősegélynyújtást nem lehet elég korán kezdeni. Tapasztalataink szerint akár már óvodáskorban is felkelthető a figyelem.

Magam is sokat jártam gyermekként és fiatal koromban nyári táborokban, tudom, milyen sok figyelmet, szórakozást és élményt kaptunk, vagy épp új barátságok születtek e napok alatt.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy idén részt vehetünk a PEOPLE TEAM-táborban, ahol élménydús keretek közt tudjuk tovább népszerűsíteni az elsősegélynyújtást, valamint ösztönözhetjük a fiatalságot.

A program…

…során sok érdekes és gyakorlatban is hasznos információt fogunk megosztani a táborozókkal, egyszerű életmentő fogásokat mutatunk, de természetesen az újraélesztés fontosságáról is szó esik. Emellett biztosítjuk, sőt bátorítjuk a résztvevőket, hogy tegyék fel kérdéseiket szakembereinknek.

Köszönjük a szervezőknek a lehetőséget, hogy programunk is helyet kap a tábor életében. Várunk minden érdeklődőt, s reméljük, találkozunk a táborban.

Fő mottónk: „Merj cselekedni, mert életet menthetsz!”

Részletek itt!

Kíváncsiság
Senki sem tökéletes

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Mit tesz az éhség az emberekkel…

Az egész táborban csend uralkodik. Már csak az előző harc nyertesei fosztják ki a büfét, legalábbis azt, ami még maradt.…
PEOPLE TEAM tábor

Kilenc éve PT

Egy „PT-veterán” interjúja következik. Gergővel szinte biztosan összefutsz a PEOPLE TEAM nyári táborában. Mutatkozz be, kérlek! Sziasztok! Nem. Na jó,…
PEOPLE TEAM tábor

Csajozás slam poetryvel

Volt lehetőségem interjút készíteni Bánki Benivel, aki egy nagyon elgondolkodtató slamet adott elő, amit hatalmas ováció kísért. KecskeNewsás: Miért kezdtél…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor
Mix

A pénz boldogít?

Egy elmélet, amelyről mindenki sokat gondolkozik. Azt azért szögezzük le, hogy egy…