Állati jó bemutató

Táborélmény
PEOPLE TEAM tábor

Azt tudtad, hogy a görények olyanok, mintha gumiból lennének?

Kedden nálunk járt Tóth Gábor, aki kisállatokat mutatott be nekünk. Délelőtt a zöldtáborosoknak tartotta meg az előadását, de a délután folyamán többször is bemutatta ugyanazokat az állatokat, így a más szekcióra érkezettek is találkozhattak velük. Én a délelőtti előadásra ültem be, ami talán azért volt jobb, mert nem vettek részt rajta túl sokan.

Mikor megérkeztem, először furán néztek rám – mert én nem vagyok zöldtáboros –, de aztán mindenki aranyosan köszöntött. Na, ezért jó a büfékártya! Mindenki egyből tudta a nevemet. Mivel már mindenki a polifoamon ülve várta a bemutatót, én is gyorsan helyet foglaltam a barátnőim mellett. Azért azt mégsem hagyhatom szó nélkül, hogy nemcsak az állatok voltak hihetetlenül cukik, de a táborozók is. A zöldtáborba jelentkeztek a legkisebbek. Hihetetlenül aranyos dolog, amikor egy kislány fél az egértől, vagy amikor a 6 éves kisfiú megpillantja a görényt, ami összevissza hajlítható.

Az előadás a „melyik melyiket eszi meg” kérdéskör mentén haladt. Az állatoknak nevük is volt, amin nagyon jókat nevettek a kisebbek. Az egészet viccesen adta elő Gábor, de engem ez már nem nagyon tudott elszórakoztatni. A fáradtság is közrejátszhatott, meg talán az is, hogy a múlt héten már voltam egy hasonló előadáson. Persze volt, aki 17 évesen is mosolygott, szerintem ez személyiségfüggő.

Bemutatkozott Sufni, a házi egér, Lufi, a patkány, Gumika, a görény, Mártika, a nyest, Puma, a róka, Bonca, a kutyus és a 17 kilogrammos borz, Csíkoska.

Egy aranyos fotós lányt is szereztem magam mellé, aki nagyon becsületesen kattintgatott. Szerintem nagyon jól sikerültek a képek ahhoz képest, hogy már az előadás alatt be volt borulva.

Remélem, a jövő héten is lesz ilyen bemutató, és talán „civilként” is meg tudom nézni. A gyerekeknek tetszett, és biztosan tanultak pár dolgot, függetlenül attól, hogy ez csak egy egyórás minibemutató volt.

Bokros Eszter

KecskeNEWSás-archívum


Állati nap
Koboldok a városban!

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Kép/zeld

Mendlik Bálint fotótanár, a Pongrác arca, grafikus, és megint munkanélküli. 10 éve kapja el a tábor legjobb pillanatait, és ezt…
PEOPLE TEAM tábor

Pétéizmus

A szolgáltatóház előtt is létezett. A Vén Kecske kultusza már lassan kétéves lesz. Az egész egy kis – csak az…
PEOPLE TEAM tábor

Minden évben a legnehezebb

A sulikezdés mindig is nehéz volt. Már csak a tudat, hogy most egy évig kisebb szünetekkel, de folyamatosan tanulsz, borzasztó.…
PEOPLE TEAM tábor

Itt a vége, fuss el véle…

5 év, 7 hét, 49 nap tiszta PT az életemben. De most vége… 17 évesen vagyok itt, az 5. táboromban,…

KAPCSOLÓDÓ