A kollégám a pasim

Táborélmény
PEOPLE TEAM tábor

Ma reggel, amikor azt a feladatot kaptuk, hogy írjunk magunkról egy bemutatkozást, sok embertől hallottam, hogy ez lesz a legnehezebb feladat. Úgy látszik, Borzas nem kímél, és a kemény kezdés után egy még nehezebb feladatot kaptam. Arra kért, hogy ha már itt ül mellettem a barátom, Bence, írjam le, hogy milyen vele együtt dolgozni.

Őszintén szólva az, hogy a barátom a közelemben van, miközben dolgozom, nem újdonság számomra, mivel azon kívül, hogy együtt jöttünk a táborba, egy szekcióra, és nyáron amúgy is folyton együtt vagyunk, még a hétköznapjainkat is együtt töltjük iskolaidőben. Ő az osztálytársam, a csoporttársam, a legjobb barátom és a pasim is egyben. Ha valaki megkérdezné, hogy kivel töltöm a legtöbb időmet, habozás nélkül Bencét mondanám, és azt hiszem, ez érthető. A sok együttlét ellenére már 7 hónapja együtt vagyunk, és (nagyrészt) nem unjuk egymás társaságát. Bár csak a magam nevében beszélhetek. Ez alatt az idő alatt előfordult már párszor, hogy össze kellett dolgoznom vele, és ennek mindig nagyon örültem. Sosem éreztem magam feszélyezve mellette, és mindig csak segített a munkámban. Bence egy nagyon intelligens, érdeklődő és ügyes fiú, aki mindig nyitott szemmel jár a világban. A problémamegoldó képessége nincs mindig a topon, de a nap végén mindenre tud megoldást találni. Ha a hátrányokról kéne írnom, akkor elsősorban azt említeném meg, hogy sokszor nem tudunk a feladatra koncentrálni. Elkezdünk hülyéskedni, nevetni, vagy épp megosztjuk a véleményünket a másikkal, és hirtelen azt vesszük észre, hogy órák teltek el, és semmire sem jutottunk. Gyakran sértődés lesz a vége, és vannak olyan pillanatok, amikor arra gondolok, hogy lehet, nem jó ötlet vele dolgozni, de aztán mindig rájövök, hogy senki mással nem tudnék ennyire egy hullámhosszra kerülni és együtt melózni.

Kezdek félni, hogy ez a cikk nem arról szól, amiről kéne, és hogy ahelyett, hogy leírnám, milyen is a barátommal dolgozni, inkább csak Bencét fényezem. Megérdemli, mert tényleg nagyon jó ember, és alig várom, hogy még többet dolgozhassak vele, úgy, hogy Borzas és Livus nem ültetik el mellőlem.

Özturna Ece

Hamis pár
A kollégám a csajom

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Haj, Villő!

– Képzeld, jött egy új kislány az oviba! – újságolta Nagypapának Matyi. – Tényleg? Hogy hívják? – Villő. – Hát…
PEOPLE TEAM tábor

Mi lenne, ha a tábor télen működne?

Igencsak érdekes lenne, ha a PEOPLE TEAM-tábort télen tartanák. Most erről írok néhány mondatot. Ha most tél lenne, nyilván nem…
PEOPLE TEAM tábor

A császárkalács tovább hasít

Két évvel ezelőtt írtam egy igényes nyelvezetű cikket egy zenekarról, a Caesar’s Breadről. Néhányan biztosan emlékeznek rá, ugyanis rajtam kívül…

KAPCSOLÓDÓ