Mindent is megszögeltem

Terefere
PEOPLE TEAM tábor

Dávid általános iskolás kora óta a PEOPLE TEAM táborában tölti a nyár egy részét. Vele készítettünk most interjút – ismerd meg a PT táboroztatóját!

Mutatkozz be, kérlek!

Palcsó Dávid vagyok, egész sokadik évem a PT-ben. Szeretek biciklizni és falat mászni, szabadidőmben pedig gépészmérnök vagyok.

Fejtsd ki: miért most, miért velük, miért ezt, miért a PT-ben?

Az egy-két évvel ezelőtti kis intermezzóból végre teljesen felgyógyultam, alig várom, hogy egy teljes hetet lent lehessek, és csinálhassam a tábort. Általános iskolás korom óta sok nyaram szerves része, nem lehet megunni.

Stresszeltél valaha a táborban? Hogyan kezelted?

Igen, stresszeltem már. Mindent is megszögeltem. Színpadot, egy abban az évben épített bungalót, egy kidőlt fát, mindent. Segített is.

A legfurább kajálásod vagy kajád a táborban?

Fehér csokis Magnum ketchuppal. 3/10, nem ajánlom.

Mi volt a legdurvább táboros melód?

300 éhes gyereket kordában tartani, akik sorba álltak ahhoz a pizzához, ami még úton is csak alig volt.

Mi volt a legjobb táboros melód?

Egyik évben óriási felhőszakadás volt villámokkal, a táborozók pedig mászkáltak az épületek és a hangár között – ami ugye nem ideális. Fogtam egy széket, hoztam egy gitárt, és beültem a zöld épület alagsorába, és a távozni akaró gyerekeknek azt mondtam, hogy majd csak a koncert végén mehetnek ki. Valahogy pont akkor lett vége, amikor az eső is elállt.

Milyen személyi pozíciót javasolnál a meglévők mellé?

Tésztafőző.

Mit irigyelsz a táborozóktól?

Azt, hogy táborozhatnak.

Ezt a szót vagy kifejezést csak a PT-ben hallhattad…

Nyuszifül.

Mi a legnagyobb tábori felfedezésed?

Egy esti hangáros beszélgetésbe bekapcsolódva felfedeztük, hogy az egyik médiás tanárral rokonok vagyunk. Rákérdezve a dolgokra kiderült, hogy „dédapáink testvérek voltak, nagyanyáink a mai napig világi cimborák”.

Mondj egy élményt abból az időből, amikor még táborozó voltál!

Harmadik hét, utolsó nap, tanár-diák kosármeccs döntő kosara. Nálam a labda, tiszta helyzet ziccerbe, de inkább kivittem az oldalvonalhoz hárompontosra, és csont nélkül bevarrtam.


Áki doki
Táboroztatni legalább olyan jó, mint táborozni

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

A tábor rabjává válik az ember

Dóra kamaszkorának szerves részévé vált a PEOPLE TEAM nyári tábora – nem véletlen, hogy legutóbb már táboroztatónak jelentkezett a PT-be.…
PEOPLE TEAM tábor

Indul a tábor!

Élőben közvetítjük a tábor első napját. Percről percre. Juj, de izgis! 21:13 Fiúk és lányok kiabáltak egymás ellen. 20:45 Csillámdementor…
PEOPLE TEAM tábor

Nap vagy nap?

– Jött a suliba egy angol srác! – újságolta lelkesen Zsófi. – És azon akadt ki, hogy a nap szó…

KAPCSOLÓDÓ