Szeretnék mókusként visszatérni

Terefere
PEOPLE TEAM tábor

Négy PEOPLE TEAM-es táboroztatót kértünk meg, hogy beszéljenek magukról és a kedvenc nyári táborukról – ami természetesen nem más, mint a PT.

Bozsik Zsolt: „Már hat éve tanítok programozást/infót a PEOPLE TEAM-ben. Tavaly végeztem az Óbudai Egyetem mérnökinformatikus szakán, jelenleg szoftvertesztelőként dolgozom. Biztos megtaláltok délutánonként az infófolyosón vagy este állomásokon. Minden évben a PT-tábor a legnagyobb buli. Persze azért volt már, hogy stresszeltem is, például amikor feljött a szennyvíz az informatikateremben a gépekre. A legdurvább táboros meló az volt, amikor gépek nélkül tanítottam. De a legjobb programozást tanítani.”

Elek Flóra: „18 éves vagyok. Kicsi korom óta imádom a nyári táborokat, és már akkor eldöntöttem, hogy egyszer én is táboroztatni szeretnék. A PT-ben kétszer voltam táborozóként, és fantasztikus csapatot ismertem ott meg, ezért is szeretnék mókusként visszatérni. Gyerekkorom óta színészkedek, sok drámajátékot ismerek. Ezenkívül hobbim a vívás is. Imádok gyerekekkel foglalkozni, és imádom a táborhangulatot.”

Máté Richárd: „Ugyan jelenleg nemzetközi tanulmányokat tanulok, de a szabadidőm legnagyobb részét a film és fényképezés tölti ki. Táboroztatóként a legjobb feladatok az ételosztás meg a mosogatás. Kavalkád az egész, mindig egy nagy dolog, és egyben kikapcsol a robotolásból. A táborozóktól leginkább a felhőtlenséget irigylem. Amikor én táboroztam, nagy élmény volt az, hogy a forgatások, kései vágások keretében új barátságok születtek.”

Rednic Péter: „Peti vagyok, most fejezem be a középiskolát, szeretnék egy évet kihagyni, és utána egyetemre menni. Idén nyáron elkezdtem segíteni táborokat szervezni és lebonyolítani, később ezzel is szeretnék foglalkozni. Öt éve kézilabdázom, de előtte rengeteg sportot kipróbáltam, mint a kenu vagy akár a dzsúdzsucu. Imádok túrázni, biciklizni, új dolgokat kipróbálni és új embereket megismerni. A táborozóknak tök jó, hogy gyerekek, és még nem kell felelősséget vállalniuk. A PT olyan, mint egy burok, elzárva a mindennapi gondoktól, és csak öröm az egész tábor.”


Az álmod legyen a célod is
A büfé titkai

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

A tábor rabjává válik az ember

Dóra kamaszkorának szerves részévé vált a PEOPLE TEAM nyári tábora – nem véletlen, hogy legutóbb már táboroztatónak jelentkezett a PT-be.…
PEOPLE TEAM tábor

Indul a tábor!

Élőben közvetítjük a tábor első napját. Percről percre. Juj, de izgis! 21:13 Fiúk és lányok kiabáltak egymás ellen. 20:45 Csillámdementor…
PEOPLE TEAM tábor

Nap vagy nap?

– Jött a suliba egy angol srác! – újságolta lelkesen Zsófi. – És azon akadt ki, hogy a nap szó…

KAPCSOLÓDÓ