Láttál már piros kókusztekercset?

Táborélmény
Kecskeméti gyerektábor élménybeszámoló

Peti nemhogy megijed a rikító színű ételkreációktól, de egy tábori élmény hatására otthon is készített már szokatlan árnyalatú ételeket. A PEOPLE TEAM egyik táboroztatójával beszélgettünk.

Fejtsd ki: miért most, miért velük, miért ezt, miért a PT-ben?

Én úgy gondolom, hogy a PT egy nagyon szoros közösséget hozott létre. Szeretnék visszaadni annak a közösségnek, amitől én olyan sokat kaptam az évek során. Úgy érzem, mind szakmailag, mind emberileg felkészültem erre, és alig várom, hogy végre jöjjön a PT!

A legfurább kajálásod vagy kajád a táborban?

A tábor során volt egy hét, amikor a testvérem a kuktás szekción vett részt, ezért én is rendszeresen ott találtam magam. Egyik nap kitalálták, hogy készítenek kókusztekercset. A csavar csak annyi volt az egészben, hogy irtózatos mennyiségű ételfestéket öntöttek bele, ami rikítópiros árnyalatot eredményezett. Ez a komikus helyzet később arra ösztönzött engem, hogy otthon is készítsek szokatlan színű ételeket.

Mi volt a legjobb táboros melód?

Amikor fotós szakon voltam, és megkértek, hogy fotózzak esti programot. Nagyon élveztem, és sokat is tanultam a fotózásról meg az utómunkáról, retusálásról. De mindent megért, amikor a következő napon, a PT Facebook-oldalán az elkészült fotók közt a saját képeimet is megtaláltam.

Mit irigyelsz a táborozóktól?

A második hetet, amikor a PT-ben lehetnek. Az első alkalom mindig ijesztő, ki kell tapasztalni a PT mivoltját, kivel, hogy, mikor, hol. De a második héten már van egy megszokott struktúra, kiismeri az ember, hogy mi hogyan követi egymást, és az ismeretlenből egy valós otthon kovácsolódik. Ezt az érzést sajnálom, hogy nem tapasztalhatom meg még egyszer.

Mi a legnagyobb tábori felfedezésed?

Azt hittem, hogy csak ugratnak, amikor először hallottam, hogy van játékszoba. Mármint nem a gondolat volt hihetetlen, hanem hogy ez az eset a második PT-s évemben történt. Tehát az első két hetemen keresztül teljesen elkerült engem ez az információ. Természetesen azt követően több délutánt is társaspartikkal töltöttem el.


Hogyan büntessünk?
Koboldok városa – percről percre

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Szót adunk a hajléktalanoknak!

Mit csinálnál, ha elvennék a házadat, és a szüleid is elhagynának? Nagyon sok ember az utcára kerül azért, mert nincs…
PEOPLE TEAM tábor

Éretlenek

Az idő sodrásában sokszor rohannak a napok, pedig milyen jó lenne néha megállítani pár órára! Főleg akkor, amikor a középiskolák…
PEOPLE TEAM tábor

Léleksimogató helyek

Jártatok már az aggteleki cseppkőbarlangban, vagy kirándultatok az Őrségben? Néztétek a pusztán vágtató lovakat, esetleg túráztatok a Bükkben? Bicikliztetek a…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor
Táborélmény

Hamis pár

Kíváncsiak voltunk a KecskeNEWSás szerkesztőségével, vajon hogyan reagálnak arra az emberek, ha…