A tábori vadállat

Táborélmény
PEOPLE TEAM tábor

Mindenki ismeri Wolfot, és mindenki tudja, hogy szakállas, de miért?

Wolf 2003 óta a PEOPLE TEAM szerves tagja. Ironikus, de Lengyel Ákos nem lengyel, hanem szlovák, aki Dunaszerdahelyről érkezett, hogy először diákként, majd minden idők első sportmókusaként is elkápráztasson minket. A sport mindig is része volt az életének, de azt kevesen tudják, hogy olvasni is szeret. Ugyanis az, hogy az ember személyi edző, nem zárja ki, hogy Rejtő Jenő-rajongó legyen. De vajon miért van szakálla?

Néhány riportalanyom a biztonsági okokhoz köti a változást, hiszen az arcszőrzet köztudottan védi az ember állát, de voltak, akik szerint csupán a népszerűségért növesztette, mert így most mindenki erről beszél. Sok ötlet volt még: szakítás miatt, esetleg megcsípte egy szakállszúnyog, és most élete végéig így marad, de hadd emeljem ki a két legkreatívabb történetet.

„Réges-régen, egy messzi-messzi konditerem felett szörnyű vihar kerekedett. Távolról egyszerű esőnek tűnt, de aki jól megfigyelte, észrevehette, hogy pici szőrdarabok hulltak az égből. Wolf éppen edzett, amikor egy villám csapott bele a postaládába. A hangokat hallva kiment megnézni, mi történhetett, és közben a kicsi szöszmöszök ráragadtak az arcára. Csak később vette észre az átalakulást, de akkor már mindegy volt, örökre szakállas maradt, és később ő lett az új Mikulás.”

„Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy személyi edző. Az erdőben sétálgatott, amikor találkozott egy vérfarkassal, aki felajánlott neki egy érdekes ajánlatot: olyan dolgokat is láthat, amit senki más nem, ha beleegyezik egy kis szőrátültetésbe, sőt még szupererőt is kap. Ez az ajánlat visszautasíthatatlan volt, hiszen mindenki szeretne hős lenni. Így történt, hogy Wolf szakállas lett, de csak kevesen tudják, hogy alatta egy második pár lézerszem található, amivel látja a démonokat, és ha nem csinálod a fekvőtámaszokat, akkor eléget a föld színéről.”

Az igazság persze nem ilyen misztikus, Ákos egyszerűen csak lusta volt tovább borotválkozni, így lett szakállas, de ez állami titok, tehát maradjunk a legendáknál.

Sajgó Réka

A kollégám a csajom
A sulis kaja még mindig rosszabb

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Bányászmúzeum 3.

Az üzemi épületnél hagytuk abba. Rám ez gyakorolta a legnagyobb hatást. Tényleg el tudtam képzelni, hogy jön a váltás, és…
PEOPLE TEAM tábor

50 óra munka vagy 50 óra szórakozás?

Az új törvény alapját valószínűleg mindenki érti. Persze, szép gondolat, hogy a diákok végezzenek valami közösségi szolgálatot a középiskolában eltöltött…
PEOPLE TEAM tábor

Gasztroblogger-gyorstalpaló

Régi álmod, hogy elmondd a véleményed, és szeretsz enni? Legyél gasztroblogger! Persze mielőtt elkezdjük beleásni magunkat a témába, az első…
PEOPLE TEAM tábor

10 dolog, ami miatt a PT a legjobb

Nem véletlenül a PEOPLE TEAM a legjobb. De most azt is megmondjuk, hogy miért! 1) A tanárok Viccesek, közvetlenek, és…

KAPCSOLÓDÓ