Tájékoztató a táborozásról

Mix
PEOPLE TEAM tábor

Hétfőn tájékoztatót tartunk a 2023-as PEOPLE TEAM-táborozásról. Megszólítottuk a mesterséges intelligenciát: „Milyen kérdéseket tennél fel szülőként a szervezőknek, mielőtt elküldöd táborozni a gyermekedet? Rukkolj elő 5 kérdéssel!”

A ChatGPT ezt kérdezné:

– Milyen tevékenységeket szerveznek a gyermekek számára az idő eltöltésére a szabadidőben a táborban?
– Milyen lehetőségek vannak arra, hogy a gyermekek új barátokat szerezzenek és szociális kapcsolatokat alakítsanak a táborban?
– Milyen tapasztalattal és képesítéssel rendelkezik a táborvezetői [személyzet] és a személyzet a gyermekfelügyelet és a biztonság terén?
– Van-e bármilyen korhatár vagy korlátozás a résztvevők számára a táborban, vagy korosztályok szerint csoportosítják a gyerekeket?
– Milyen módon támogatják a táborban a gyermekek személyes fejlődését és önállóságát, valamint az új készségek és képességek elsajátítását?

A nyári táborunkról szóló tájékoztatónkra nemcsak a robotokat várjuk, hanem az intelligens gyerekeket és a szülőket is: IDŐPONT: 2023. június 19. (hétfő) 17:30 – HELYSZÍN: EÖTVÖS10 Közösségi és Kulturális Színtér | 1067 Budapest, Eötvös utca 10. – Kattints IDE! Nézd meg ezt és a korábbiakat a YouTube-on!

Készüljetek, kérdezzetek ti is bátran! Válaszolunk. Hamarosan találkozunk.

Pfuj, undorító, ez mi?
Amikor a siker ad mattot

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Summerhill: iskola másként

A Summerhill Iskola Suffolkban, Angliában található. Alapítója Alexander Sutherland Neill skót pedagógus, oktatáselméleti szakember, a XX. század egyik legjelentősebb iskolakritikusa.…
PEOPLE TEAM tábor

Aki legyőzte a sárkányt

A híres tavaszi névnapok (Gergely, Sándor, József, Benedek, Gábor, Tibor, Márk) között jelentős helyet foglal el a György-nap április 24-én.…
PEOPLE TEAM tábor

Ápolók világnapja

– Nagymama, képzeld, már neked is van világnapod! – lelkendezett Matyi. – Nekem? Mikor és miért? – állt meg Nagymama kezében az…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor
Mix

Tábor, pályázat, filmek

A MESZK Bács-Kiskun Vármegyei Területi Szervezet videópályázatot hirdet általános iskolák 6–7. osztályos tanulói…