Tájékoztató a táborozásról

Mix
PEOPLE TEAM tábor

Hétfőn tájékoztatót tartunk a 2023-as PEOPLE TEAM-táborozásról. Megszólítottuk a mesterséges intelligenciát: „Milyen kérdéseket tennél fel szülőként a szervezőknek, mielőtt elküldöd táborozni a gyermekedet? Rukkolj elő 5 kérdéssel!”

A ChatGPT ezt kérdezné:

– Milyen tevékenységeket szerveznek a gyermekek számára az idő eltöltésére a szabadidőben a táborban?
– Milyen lehetőségek vannak arra, hogy a gyermekek új barátokat szerezzenek és szociális kapcsolatokat alakítsanak a táborban?
– Milyen tapasztalattal és képesítéssel rendelkezik a táborvezetői [személyzet] és a személyzet a gyermekfelügyelet és a biztonság terén?
– Van-e bármilyen korhatár vagy korlátozás a résztvevők számára a táborban, vagy korosztályok szerint csoportosítják a gyerekeket?
– Milyen módon támogatják a táborban a gyermekek személyes fejlődését és önállóságát, valamint az új készségek és képességek elsajátítását?

A nyári táborunkról szóló tájékoztatónkra nemcsak a robotokat várjuk, hanem az intelligens gyerekeket és a szülőket is: IDŐPONT: 2023. június 19. (hétfő) 17:30 – HELYSZÍN: EÖTVÖS10 Közösségi és Kulturális Színtér | 1067 Budapest, Eötvös utca 10. – Kattints IDE! Nézd meg ezt és a korábbiakat a YouTube-on!

Készüljetek, kérdezzetek ti is bátran! Válaszolunk. Hamarosan találkozunk.

Pfuj, undorító, ez mi?
Amikor a siker ad mattot

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Más világ

A színésztanároknál gyönyörűbb férfiakat még életemben nem láttam, soha. (Borzast kivéve!) Pénteken lehetőséget kaptunk arra, hogy betekintsünk a tábori színészek…
PEOPLE TEAM tábor

Bánki Beni a PT-ről

Bánki Benit tavaly ismerhettük meg a táborban. Ír, olvas, költ, slammel, szaval, fellép. Szövegeit mi is hallhattuk esténként. Múlt nyár…
PEOPLE TEAM tábor

Szekciófesztivál Julcsival

Mai feladatunk a szekciók meglátogatása volt. Sajnos időhiány miatt nem tudtunk mindenhova betekintést nyerni, ezért előre is bocsánat! Első utunk…
PEOPLE TEAM tábor

Fotózás a téren

Az emberi jogosok pénteki akciója. Múlt héten a csapat újra útnak indult, egy fotós–újságíróssal a hátukon, az én képviseletemben. A…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor
Mix

Aprószentek

Most már tudom, hogy mit ünneplünk mindenszentek napján. De kik azok az…
PEOPLE TEAM tábor
Mix

Fanatizmus

Hogy mit jelent a fanatizmus? Erre nehéz válaszolni, mivel sokféleképpen lehet értelmezni.…