Tájékoztató a táborozásról

Mix
PEOPLE TEAM tábor

Hétfőn tájékoztatót tartunk a 2023-as PEOPLE TEAM-táborozásról. Megszólítottuk a mesterséges intelligenciát: „Milyen kérdéseket tennél fel szülőként a szervezőknek, mielőtt elküldöd táborozni a gyermekedet? Rukkolj elő 5 kérdéssel!”

A ChatGPT ezt kérdezné:

– Milyen tevékenységeket szerveznek a gyermekek számára az idő eltöltésére a szabadidőben a táborban?
– Milyen lehetőségek vannak arra, hogy a gyermekek új barátokat szerezzenek és szociális kapcsolatokat alakítsanak a táborban?
– Milyen tapasztalattal és képesítéssel rendelkezik a táborvezetői [személyzet] és a személyzet a gyermekfelügyelet és a biztonság terén?
– Van-e bármilyen korhatár vagy korlátozás a résztvevők számára a táborban, vagy korosztályok szerint csoportosítják a gyerekeket?
– Milyen módon támogatják a táborban a gyermekek személyes fejlődését és önállóságát, valamint az új készségek és képességek elsajátítását?

A nyári táborunkról szóló tájékoztatónkra nemcsak a robotokat várjuk, hanem az intelligens gyerekeket és a szülőket is: IDŐPONT: 2023. június 19. (hétfő) 17:30 – HELYSZÍN: EÖTVÖS10 Közösségi és Kulturális Színtér | 1067 Budapest, Eötvös utca 10. – Kattints IDE! Nézd meg ezt és a korábbiakat a YouTube-on!

Készüljetek, kérdezzetek ti is bátran! Válaszolunk. Hamarosan találkozunk.

Pfuj, undorító, ez mi?
Amikor a siker ad mattot

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

A csípős leves legendája

Már sokan hallhattatok a tábori csípős leves legendás erejéről. Tudomásom szerint van a PT-ben néhány bátor ember, aki képes volt…
PEOPLE TEAM tábor

A tömeg elején

Kezdjük egy érdekes feladattal az elkövetkezendő néhány percet! Gondoljuk végig, hogy számunkra mit jelent valamiben jónak lenni! Ugye mindenki nagyon…
PEOPLE TEAM tábor

Fák körül röpködő madarak

Szép májusi nap volt, Zsófi és Matyi kint ültek a kertben. Hallgatták a madarak csivitelését, nézték, ahogy faágra szállnak, majd…
PEOPLE TEAM tábor

Garantált izomláz a táborstartig

Marci a szobabeosztást programozza, illetve mesterségesintelligencia-órákat tart. Feltettünk neki 5 kérdést a táborról. Miért most, miért velük, miért ezt, miért…

KAPCSOLÓDÓ