Fájni fog, mikor vége lesz

Terefere
PEOPLE TEAM tábor

Egy szuper táborban egy igazán rossz dolog van: amikor véget ér. Nemcsak a gyerekek, de a táboroztatók is elszomorodnak ilyenkor. Peti, a PEOPLE TEAM nyári táborának segítője erről is nyilatkozott weboldalunknak.

Miért fontos a táborozás?

Mert teljesen más érzés, mely máshol nem tapasztalható, az ember ki tud szakadni a mindennapokból, és egy teljesen pozitív környezet fogadja, ezek mellett életre szóló barátságok kötődnek, és ez is hozzáad az emberhez, segít megtalálnia, ki is ő valójában. És igen, fájni fog nagyon, mikor vége lesz, de pont ezért fognak megmaradni a barátságok.

Adj tanácsokat első táborozóknak!

Amikor megérkezel, félni fogsz, mint mindenki, de ez természetes. Próbáld elengedni magad, és akkor életed legjobb kalandjai fognak rád várni, és ne félj semmitől, mert itt mindenki a barátod.

Milyen tanácsokat adnál a szülőknek?

Ritkán van olyan, amikor a szülő gyerek nélkül marad, ezért élvezzék ki, és pihenjenek, amíg mi – több mint 30 éves tapasztalattal – vigyázunk a gyerekekre.

Táboroztatóként mit vársz a tábortól?

Táboroztatóként nekem fontos, hogy egy remek hangulatú csapattal dolgozhatok együtt, és idén is ezt várom amellett, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodhatok a fantasztikus és nagyszerű táborral kapcsolatban.

Ha egy gyerek halálra bosszant, mi a megoldás?

Először megpróbálom megbeszélni vele, és alkalmazni egy-két trükköt – ha nem működik, szólok egy nálam magasabb beosztású személynek, mondjuk, az egyik táborvezetőnek.

Mondj 10 hozzávalót a cool táborhoz!

Először is fontos egy jó, összetartó táboroztatói gárda, illetve fontos a laza szabályrendszer, a sok gyerek, korhoz illő programok, finom vacsorák, büfé, éjszakai kommandózások, sok szabadidő, és persze kell egy Ater is.

Fantasztikus sikerélményed volt gyerekekkel, amikor…

Először vezettem csapatot, és mindent beleadtam, a gyerekek is odatették magukat. Egész este nevetgéltünk, mindenki jól érezte magát, bár kicsit megfájdult a vállam, mert egész este a nyakamban ült egy gyerek, mivel így jobb kedve volt.

Tartasz valamitől?

Milyenek lesznek a táboroztatók, és hogy fogok beilleszkedni közéjük.

Mire vagy kíváncsi a táborral kapcsolatban?

Milyen lesz idén a tábor, kik lesznek a táborvezetők és a táboroztatók, és melyik hét lesz a legjobb?

Mit fogsz bebizonyítani magadnak?

Én vagyok a legkreatívabb és legkitartóbb ember, és jól tudom kezelni a gyerekeket, legyenek akárhány évesek is.

Felejthetetlen nyári élmény
Zuhanyozzatok mindennap!

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Együtt érted

Az étkezési zavarok világnapja (spanyolul: Día Internacional de la Lucha Contra los Trastornos de la Conducta Alimentaria) ennek a hónapnak…
PEOPLE TEAM tábor

Kacsát a netről?

Amikor a nagymamád vasárnap este közli, „Gyerekek, holnap estére kacsasültet készítenék!”, hogyan oldjátok meg? Elgondolkodtál már azon, hogy milyen lenne…
PEOPLE TEAM tábor

Egy csepp élet

Adj esélyt a jövőnek, adj vért! Ezt a feliratot már sok helyen láttam, plakátokon a városunk több pontján: az orvosi rendelőben,…

KAPCSOLÓDÓ