Kiigazítás

Terefere
PEOPLE TEAM tábor

Legutóbb írtam egy cikket táborunk egyik vezetőjéről, Kittyről, amiben leírtam, hogy milyen unalmas dolgokat csinál. Tegnap kiderült, hogy nagyot tévedtem.

KecskeNEWSás: Amikor kémkedtem utánad, nem sok izgalmas élményben volt részem, ami annak volt köszönhető, hogy szinte egész nap a számítógép előtt ültél. Általában mit csinálsz ilyenkor?

Kitty: Szoba- és ügyeletbeosztásokat csinálok a következő napokra, ami nem olyan egyszerű, tekintve, hogy kb. 370 gyerek van a táborban, és táboroztatóból sincs kevés. Fogadom a telefonhívásokat, megrendelem a gyerekek ennivalóját, és mindenféle adminisztrációs feladatot látok el. Pont rossz napot választottál a követésemre, mert a szokásosnál több dolgom volt, szóval csak néha tudtam felállni a gép elől.

KN.: A szabadidődben mivel szoktál foglalkozni?

K.: Nincsen szabadidőm. Illetve van pár órám, amikor alszom. Tegnap például körülbelül hajnali egykor aludtam el, addig dolgoztam. Táborvezetőként sokkal több feladatom van.

KN.: A táborvezetői poszt vagy a mókuskodás áll közelebb a szívedhez?

K.: Igazából nem tudok dönteni. Azért király, hogy táborvezető vagyok, mert mind a három héten itt lehetek a PT-ben. Viszont a korábbinál sokkal több felelősséget vállalok. Mókusként jóval több volt a pakolás, mosogatás, az altatás és az ügyelés. Mindkét tisztségben van valami jó és rossz is. Bár az, hogy nincsen csapatom, eléggé hiányzik.

KN.: Melyik részét szereted legjobban a munkádnak?

K.: A programszervezést. Amikor kitaláljuk és megszervezzük, hogy mi legyen a program egész héten.

Gincsai Dóra

KecskeNEWSás-archívum


Angoltanár az Olimposzról
Így készült a burritónak kinéző palacsinta

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Itt a vége, fuss el véle…

5 év, 7 hét, 49 nap tiszta PT az életemben. De most vége… 17 évesen vagyok itt, az 5. táboromban,…
PEOPLE TEAM tábor

Mutánsok nyomában

Vízi csata és nyomozás egy napon? Wooow! A szerda délutáni program vízi csata volt a meleg időjárás miatt. Kivonultunk páran…
PEOPLE TEAM tábor

Mindenszentek és a törökök

Mindenki hallott a híres-nevezetes ünnepről, a halloweenről, amelynek hangulata könnyen magával ragadhatja az embert. Én már majdnem 9 éve rabja…
PEOPLE TEAM tábor

Egy nap a PT-ben

Minden napunk egy élmény itt, és ez még egy lájtosabb… Csók István elhozta nekünk két kígyóját. Az egyik Kockás, akit…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor
Terefere

Pókok! Pókok!

Kannibálok, pókok és mobillal fotózás. A PEOPLE TEAM egykori táborozóját kérdeztük, aki…