ÚJSÁGÍRÓS HELYZETJELENTÉS

media

9 nap van hátra a rajtig, de Benke kolléga úrral (akit Ater valamilyen furcsa okból kifolyólag csak Hitchcocknak szólít) már lázasan készülődünk az idei újságírós szekcióra. Idén minden jobb lesz, és minden egy kicsit más lesz.

Idén – a trendeknek megfelelően – teljesen online lesz a KecskeNEWSás. Persze, valamit csinálunk majd, hogy a kezetekbe is kerüljön olvasnivaló, de hát egyszerűen az van, hogy a nyomtatott újság már annyira nem menő. Mi pedig menők akarunk lenni. Szóval lehet majd ezerrel gyűrni a kecskenewsas.hu-t. Ez utóbbinak egyébként frissíteni fogjuk a designját, de nem kell aggódni, minden eddig kikerült cikk fenn marad.

Aztán: szeretnénk azt képzelni, hogy tavaly hagyományt teremtettünk a PEOPLE TEAM házi rádióadásával, a PT Morning Show-val. Úgyhogy idén is folytatjuk, csak jobb technikával, jobb műsorszerkezettel, viccesebb hírekkel, még több gyerekkel és mondvacsinált sztárvendégekkel. Apropó, a Morning Show név majdnem olyan fantáziátlan, mint néha Sebestyén Balázs, úgyhogy névötletek jöhetnek ezerrel, kommentben itt is és a Facebook-oldalon is!

Az idei nagy bumm a tábori híradó lesz. Bizony, menőbbnek ígérkezik, mint a TV2, az RTL és az M1 híradója négyzetre emelve. Hírek, riportok és Wolf felsőteste több szögből, minden mennyiségben.

Szóval a tábor médiagépezete nemcsak hogy nem áll le, hanem akkorára nő, mint Optimus a Transformersből, és legalább annyi lóerő lesz benne. Mi már alig bírunk magunkkal!

  • Csics Laci

    A név lehetne esetleg PT LIVE. :)