Életem legjobb tábora

Terefere
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Fanni nem fukarkodott a dicsérő szavakkal, amikor elmondta véleményét a PEOPLE TEAM nyári táboráról. Olvasd el, mit tapasztalt a PT-ben!

„Egyszer voltam a PT-ben, és meglepett, hogy milyen nagy ez a tábor, hogy milyen kedvesek és nyitottak az emberek, és hogy a táborvezetőket mókusoknak hívják. Nagyon szimpatikusak voltak, és tetszett, hogy nem harminc-negyven fölöttiek.

Szerintem tökéletes a PT – ez volt életem legjobb tábora. A barátok terén szerzett tapasztalataimra mindig emlékezni fogok. A szüleim aggódtak, hogy hogyan boldogulok (mivel egyedül mentem), de aztán nagyon büszkék voltak rám. Nekik is mondtam, hogy ennél jobb táborban még sosem jártam.

Hogy miért szerettem annyira a PT-t? Rengeteg barátot és egy fiúbarátot is szereztem, így nagyon különleges élmény volt, hiszen ez volt az első kapcsolatom. Boldognak éreztem magam, rengeteget nevettünk a barátaimmal. A tábortáncokat és a csoportos programokat imádtam. Mivel kuktatáborba jelentkeztem, néhány elkészített ételt megtanultam.

A menüből ízlett a rántott hús rizzsel, de lehetne krumplipürével is. Sajnos elég finnyás vagyok. A szállás otthonos és barátságos volt, tetszett, hogy ott volt a központ, amit körbevesznek az épületek. A szoba és az ágy kényelmes és jó, az egyetlen, ami zavart, az a lakótársam volt. Sajnos vele nem jöttem ki túl jól, ezért arra gondoltam, hogy jövőre előre stoppolnék a barátnőmnek és magamnak egy szobát, ha lehet.”


A gyerekek nem viccelnek – Interjú a PT alapítójával
Csajozás slam poetryvel

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Kiigazítás

Legutóbb írtam egy cikket táborunk egyik vezetőjéről, Kittyről, amiben leírtam, hogy milyen unalmas dolgokat csinál. Tegnap kiderült, hogy nagyot tévedtem.…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Summerhill: iskola másként

A Summerhill Iskola Suffolkban, Angliában található. Alapítója Alexander Sutherland Neill skót pedagógus, oktatáselméleti szakember, a XX. század egyik legjelentősebb iskolakritikusa.…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor
Terefere

Interjú Liával

Liával, Borzas húgával készítettem interjút arról, hogy milyen az élet Balázs közelében.…