Senki sem tökéletes

Mix
PEOPLE TEAM tábor

A megfelelő személy számára persze lehetsz tökéletes, de ha jobban belegondoltok, a tökéletes ember keresése csak időpocsékolás. Ne érezd magad rosszul, az összes elvárásnak senki sem felel meg. De ne is akarj megfelelni, hiszen milyen unalmas is lenne a világ sok ugyanolyan emberrel! A ti véleményetekre voltunk kíváncsiak.

Lányok, ha azt hiszitek, hogy a fiúknak olyan sok az elvárásuk, amiknek nem lehet megfelelni, akkor jól gondoltátok. De nyugodjatok meg, ez a tulajdonság nem tart sokáig, a kamaszkorral együtt elillan. Fiúk, szálljatok le a magas lóról! Ilyen lány nem létezik, csak idő kérdése, és belátjátok.

Sokan a hosszú hajú, sportos, esetleg kedves lányokra szavaztok, de az őszinte, kitartó és barna szemű lányok sincsenek hátrányban. A megkérdezettek 80%-a szereti, ha egy lány beszédes és humoros, szóval visszahúzódó lányok, kezdjetek el beszélni! De csak óvatosan a fecsegéssel! Nem kell mindennek rólatok szólnia. Az alakotokkal kapcsolatos elvárásokkal ne törődjetek, mindenki tudja, hogy ez nem kívánságműsor. Viszont a fiúk szeretik, ha egy lány nehezen megszerezhető.

Lányok, lányok! Nem is gondoltátok volna, hogy az elvárásaitokkal mekkora nyomást gyakoroltok a srácokra, de most megtudhatjátok! Gondoljatok csak bele, hogy ti sem akartok minden egyes kikötésnek megfelelni. Na, hát a fiúknál pontosan ugyanez a helyzet. Ők sem akarnak ugyanolyanok lenni. Megkérdeztünk titeket, hogy nektek milyen a pasiideálotok.

Bármilyen meglepő, nem a kockahas és társai kerültek előre, hanem a kedves, odafigyelő és őszinte belső tulajdonságok. Ebből milyen következtetést vontok le? Hogy nektek is fontosabbak a belső tulajdonságok, mint a külső. Ez nagyszerű, nem?

Azért megemlítenék még pár tulajdonságot (külső és belső egyaránt): csillogó szemek, jólöltözöttség, stílus, jó humor, tájékozottság, valamint a saját véleménynyilvánítás fontos megemlítendők.

Simon Sára

KecskeNEWSás-archívum – 2014

Tábor, pályázat, filmek
Kiszabadulni a skatulyából

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Pókok! Pókok!

Kannibálok, pókok és mobillal fotózás. A PEOPLE TEAM egykori táborozóját kérdeztük, aki ma már táboroztató. Heni mesélt a PT-s élményeiről.…
PEOPLE TEAM tábor

Mit tesz az éhség az emberekkel…

Az egész táborban csend uralkodik. Már csak az előző harc nyertesei fosztják ki a büfét, legalábbis azt, ami még maradt.…
PEOPLE TEAM tábor

Kilenc éve PT

Egy „PT-veterán” interjúja következik. Gergővel szinte biztosan összefutsz a PEOPLE TEAM nyári táborában. Mutatkozz be, kérlek! Sziasztok! Nem. Na jó,…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor
Mix

Borzasztó Borzas

Leszögezem, hogy nem az én ötletem volt ez a cikk. Csak tisztázni…