ÁLLATI JÓ BEMUTATÓ

_MG_3425

Azt tudtad, hogy a görények olyanok, mintha gumiból lennének?

Kedden nálunk járt Tóth Gábor, aki kisállatokat mutatott be nekünk. Délelőtt a zöld táborosoknak tartotta meg az előadását, de a délután folyamán többször is bemutatta ugyanazokat az állatokat, így a más szekcióra érkezettek is találkozhattak velük. Én a délelőtti előadásra ültem be, ami talán azért volt jobb, mert nem vettek részt rajta túl sokan.

Mikor megérkeztem, először furán néztek rám – mert én nem vagyok zöld táboros –, de aztán mindenki aranyosan köszöntött. Na, ezért jó a büfékártya! Mindenki egyből tudta a nevem. Mivel már mindenki a polifoamon ülve várta a bemutatót, én is gyorsan helyet foglaltam a barátnőim mellett. Azért azt mégsem hagyhatom szó nélkül, hogy nemcsak az állatok voltak hihetetlenül cukik, de a táborozók is. A zöld táborba jelentkeztek a legkisebbek. Hihetetlenül aranyos dolog, amikor egy kislány fél az egértől, vagy amikor a 6 éves kisfiú megpillantja a görényt, ami összevissza hajlítható.

Az előadás a „melyik melyiket eszi meg” kérdéskör mentén haladt. Az állatoknak nevük is volt, amin nagyon jókat nevettek a kisebbek. Az egészet viccesen adta elő Gábor, de engem ez már nem nagyon tudott elszórakoztatni. A fáradtság is közrejátszhatott, meg talán az is, hogy a múlt héten már voltam egy hasonló előadáson. Persze volt, aki 17 évesen is mosolygott, szerintem ez személyiségfüggő.

_MG_3414

Bemutatkozott Sufni, a házi egér, Lufi, a patkány, Gumika, a görény, Mártika, a nyest, Puma, a róka, Bonca, a kutyus és a 17 kilogrammos borz, Csíkoska.

Egy aranyos fotós lányt is szereztem magam mellé, aki nagyon becsületesen kattintgatott. A cikkben az ő képei láthatóak. Szerintem nagyon jól sikerültek ahhoz képest, hogy már az előadás alatt be volt borulva.

Remélem, a jövő héten is lesz ilyen bemutató, és talán „civilként” is meg tudom nézni. A gyerekeknek tetszett, és biztosan tanultak pár dolgot, függetlenül attól, hogy ez csak egy 1 órás minibemutató volt.