MIÉRT A PEOPLE TEAM AZ UNIVERZUM LEGKIRÁLYABB TÁBORA?

11846657_981495558568636_7879610657712224833_n

Keresed a helyet, ahol úgy szívhatsz magadba rengeteg tudást, hogy közben felhőtlenül szórakozol? Mindezt a lehető legjobb fejek társaságban teheted meg, ha velünk töltöd a nyár csúcsidőszakát.Ez olyan hely, ahol te vagy a legfontosabb. Te és az egyéniséged. A tábor számtalan témája között egészen biztosan megtalálod azt, ami téged érdekel. Angol- vagy magyartudásodra akarsz rágyúrni? Vagy felkarra? Kreativitásodat szeretnéd kamatoztatni? Úgy érzed, te lehetsz a jövő Steven Spielbergje, Pulitzer Józsefje, Nelson Mandelája, Edward Snowdenje, Robert Capája vagy Jennifer Lawrence-e? A képzeleted szárnyán szállnál tollad vagy ecseted által? A természettudományokban való jártasságodon bővítenél? Szenvedélyed a sütés-főzés? Táncra perdülnél? Arra vágysz, hogy monológod zengje be a nézőteret? A lehetőségek tárháza szinte végtelen.

Ha táborra gondolsz, egyből az unalmas és az egészen más nyelvet beszélő iskolai tanáraiddal töltött osztálynyaralások jutnak eszedbe? Felejtsd el, ez a PT! Itt lelkes, fiatal, segítőkész és hihetetlenül jó fej tanárok, mókusok és kismókusok kezében vagy, akik egész nap azon fáradoznak, hogy a lehető legtartalmasabb és legélvezetesebb időt tölthesd el táborban. Ez tényleg nem erdei iskola! Kényelmes és tiszta kollégiumi szobákban lakhatsz, ráadásul étrendünkből is hiányoznak a menzamumusok, a nemszeretem ételek.

Nálunk nincsenek üresjáratok. Az általad választott tematika szerinti délelőtti foglalkozások után délután sem kell a köldöködet bámulnod. Kiengedheted a fáradt gőzt a számos sportolási lehetőség egyikének segítségével. Foci, kosár, tollas, pingpong, tenisz, tollas, turnball… Ha pedig csak egy kis felszabadult ugráláshoz érzel kedvet, ott vannak a híres-nevezetes trambulinok. Emellett kézműveskedhetsz, adott esetben kígyót simogathatsz, nekiszegezheted kérdéseidet meghívott vendégünknek (legyen az Puzsér Róbert vagy Szabó T. Anna költőnő), esetleg végigtombolhatod egy izgalmas magyar alternatív rockzenekar fellépését.

Esténként pedig a PT-s pólód színéhez tartozó csapatoddal indulhatsz pontvadászatra. Játékos téma köré épülő sorversenyek, kvízek, csapatkiáltások, izgalmas feladatok, sok-sok mozgás és az a bizonyos szolgáltatóház. Csapatod eredményes szereplésének esetén a hét végén menő ajándékokkal gazdagodhatsz.

A legjobb az, ha mindezt a saját bőrödön tapasztalhatod meg. Várunk szeretettel az univerzum legkirályabb táborába. Köztünk a helyed! Süti, kacsa, király!