MIÉRT? DE MOST KOMOLYAN, MIÉRT?!

11863242_981705555214303_6065335982898131718_n

A fiúk legidegesítőbb szokásai egy helyen.

Nem csak a lányok szoktak érdekes dolgokat csinálni! Nem kell messzire mennünk, hogy olyan fiúkkal találkozzunk, akik valamilyen oknál fogva zavaróak. Ha kimegyünk az utcára, kb. a 3. emberen, akit meglátsz, észreveszel valamit, ami szerinted nem úgy lenne jó. Sokféle zavaró dolog van, ami érthető külső és belső részről egyaránt. Összeszedtem 10+1 dolgot, amik  szerintem furák.

Szandál zoknival – Nem értem, hogy miért jó ez a kettő együtt. Általában a szandált nyáron hordjuk, mert akkor meleg van, és ez nyitott. De így még jobban bemelegszik a láb! Miért nem lehet csak simán szandál? Szerintem, mondjuk ez sem  a legmacsósabb viselet (férfiaknak), viszont legalább szellős és kényelmes.

Kikandikáló alsógatya – Szerintem ez az egyik legvisszataszítóbb. Arról már ne is beszéljünk, ha felhúzza, hogy kényelmes legyen, aztán meg lejjebb tolja, mert az úgy a legjobb. Pont, amikor a tábort mentünk befizetni apukámmal, láttam egy fiút a buszon, akinek le volt csúszva a farmerje, leszállt a buszról, és az egész fenekéről leesett a gatya.

Fültágító (bocsi, Borzas) – Miért? Szerintem akik megcsináltatják, utána meg is bánják, és kiveszik. Csakhogy ez nem egy tetkó, hogy (igaz) horror összegekért leveteted, hanem ez úgy is marad. Ha ésszerűen átgondoljuk, nem biztos, hogy, mondjuk, felnőttkorban is tetszeni fog az alávetettnek. Ha egy kicsit tovább forgatjuk a dolgokat odabent, történhet olyan is, hogy nem kapod meg álmaid állását (mondjuk, főnöki állást), mert egy nagy lyuk van a füledben, és ha már ilyen rossz döntést hoztál, ki tudja, hogyan döntenél a munka közben. Ez csak egy furcsa példa, de tudjuk, hogy bármi megtörténhet, és nekem hirtelen ez ugrott be!

Tetkó – Igazából ez a legkevésbé zavaró a sok közül, mégis valahogy nem értem, hogy mi alapján döntik el az emberek, hogy „mit viselnek egész életük során a bőrükön”. Ha én csináltatnék, tuti végigsikítanám az egészet, utána meg 2 héttel azonnal mennék leszedetni. Az szerintem is nagyon aranyos meg megható dolog, ha, mondjuk, valaki a szülei vagy gyermeke képét varratja magára, de egyszerűen akaszthatna róla ki egy képet a nappaliban is. Manapság már úgyis vannak egész trendy arany vagy fekete tetkók (igaz, elsősorban nem fiúknak), amik pár nap után lejönnek, és ez pont annyi idő, míg meg is unná az ember.

Piercing – Utálom a piercingeket. Félelmetes, nagyon ronda, és még fáj is. Lehet, hogy minden a gyávaságomon alapul, de én ennek sem vetetném alá magam. Ha már attól is irtózom, ha máson van, mi lenne, ha rajtam lenne?

Szemöldökszedés – Egyszer csak megyek az utcán, szembejön velem egy fiú, és jobban néz ki a szemöldöke, mint egy lányé. Szerintem a fiúknak teljesen fölösleges, engem irritál.

Körömlakkozás – Annál rosszabb nincs, mint ha látom, hogy ki van festve feketére egy rocker körme, aki persze fiú. El tudom képzelni, ahogy leül a szobájába a sok poszter, régi szendvics meg xbox-konzolok közé, előveszi a körömlakkját, kifesti, és utána még meg is igazítja körömlakklemosóval, nehogy a bőre a körme körül lakkos legyen.

Lenézés – Azért mert fiúk nem jobbak! A lányok is emberek!

Hanyagság – Nem csak külső hanyagságról van itt szó. A flegmaság is valamilyen szinten szerintem hanyagság, mert úgy viselkedsz, vagy válaszolsz. Lehet hanyag valakinek a házija, a ruhája, a haja. Itt nem arról beszélek, hogy jobb az önteltség, és a nyakkendő öltönnyel, és nem is a márkás ruhákról.

Egoizmus – Nem minden fiú ilyen, de sok! Az, hogy nem becsüli alább magát, az nem egyenlő az egoistasággal. Az egoista az, aki isteníti magát mert ő például a leghelyesebb, a leggazdagabb, de mindannyian ismerünk mást, aki jobb nála. Sok celeb van aki így gondolkozik magáról. Az is benne van, hogy igaz, a legtöbb ember mostanában önértékelési problémákkal van ellátva.

+1 Borzas megborotválkozott – Mikor a lányok meglátták, rögtön felírták a táblára: R.I.P. HELYES BORZAS. Első héten megszavaztunk, hogy jó így ahogy van, nem hallgatott ránk, vagy csak elfelejtette (így a betegeskedése közepette)!

Ez a pár zavaró dolog igazából nem csak fiúkra vonatkozik, de lány szemmel könnyebb őket kritizálni. Ugyan úgy lehet egy lánynak tetkója, vagy piercingje, de még a bugyija is kilóghat a gatyából, vagy átlátszódhat a kedvenc szoknyája.