Koboldok városa – percről percre

Táborélmény
PEOPLE TEAM tábor

Taka, taka és taka. Ma este elszabadulnak az indulatok, mert a Koboldok városában a tábor saját pénzét, vagyis a takát osztjuk szét. A csapatok így egy köteg tábori takával mennek és játszanak. Ezt be lehet fektetni, elveszíteni vagy megsokszorozni a különböző helyszíneken. Na most, az így gyűjtött pénzt időnként le kell adni a bankba, mert ott kamatozik is, meg biztonságban van. Aztán az este végén összesítik a csapatok eredményét, és pontokra váltják. Én csak annyit mondok, a szerencse forgandó. Olykor frissítsen rá az oldalra (F5 gombbal).

21:58 Eredményhirdetés.

21:48 Én most elköszönök, mert buliznom kell a skacokkal, de majd még ráfrissítek az eseményekre. Úgyhogy ma este, legkésőbb holnap reggel megtudhatja, hogy melyik csapat mennyi pénzt szerzett, és ezért hány pont jár. Szóval, nézzen azért majd még vissza. Jó éjszakát!

21:48 Csillogjon, csörögjön!

21:46 BEZÁRT A BANK. Most bulizunk egyet, amíg összesítik az eredményeket.

21:45 Taka. És ez még csak kisebb címlet.

21:44 Zsozsót számolnak előttem. Én meg jól lefotózom.

21:42 Beni nagyon élelmes. Fogta, és készített egy táblát, rajta egy felirattal: „KAJÁRA KELL”, és koldult. Azok a bociszemek! Nos, a képek tanúsága alapján bejött. Beni egy okos gyerek, kétség sem fér hozzá. Kölcsön is kérek tőle egy keveset.

21:37 A zsugások. Kemény tétek forognak az asztalnál.

21:33 Már megint ez a piszkos kis kaszinózás.

21:30 Macsek bemondta, hogy 15 perc múlva zár a bank. Tudják, ide kell leadni az egyénileg és aztán csapatban gyűjtött pénzeket. Addig is kamatozik, és biztonságban van. Most egyszerre kezdett el zsizsegni 300 gyerek.

21:29 De találó! Ez szól.

21:25 Ebben a fülkében van egy szélturbina. Mi pénzt szúrunk, bekapcsoljuk, és uccu neki, lehet kapkodni az örvénylő takákat. Miért? Mert jó sok pénzünk van!

21:19 Szerintem ez nélkülem is menni fog, ugye?

21:11 Na, itt van a félkarú rabló tábori változata. Vagyis a lelkes játékos beteszi a pénzét, megmondja, hogy dupláz vagy tripláz-e, majd elindul a gép. Három azonos színű labda esetén pedig teljesül, amit kért. Ha ez nem jön össze, akkor bukta a zsetont. Mint a képen is. Valaki most szomorú. :’-(

21:11 Az előbb a WellHello Apuveddmeg c. slágere szólt. Vajon miért?

21:11 A megszerzett pénzzel tőzsdézni is lehet, de a legutóbbi brókerbotrány óta azért én nem kockáztatnék. Ők igen. Elég bátrak. Riszpekt.

21:02 Fogy az üdítő is. Iszom egyet én is.

20:56 Szilvi begyújtotta a melegszenya-rakétákat, és tolja a vacsit.

20:50 Bingó! Ez a játék meg olyan, mint a lottó, csak nem az.

20:41 Itt az a feladat, hogy – mondjuk – az ember gyereke betesz 100 takát. Meg a másik ember gyereke is betesz, ő, ugye, az ellenfél. Aztán játszanak egymás ellen. Aki nyer, az visszakapja a saját 100 takáját, elnyeri a másik 100 takáját, és még az állomás is perkál neki 100 takát. Ez összesen 300 taka. Jó biznisz, nemde? Ja, hogy mi a játék lényege? Ezt 7 éve próbálom megérteni, de nem megy. Aki tudja, írja meg az info@peopleteam.hu címünkre!

20:35 Van, aki már most rajoskodik, pedig alig pár perce kezdődött a pénzszórás.

20:28 Stefi ma este biztonsági őr.

20:20 Kis csúszással, de megnyílt a város.

Horváth Dávid

KecskeNEWSás-archívum


Láttál már piros kókusztekercset?
Vetélkedő és Animal Cannibals-koncert

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Mit tesz az éhség az emberekkel…

Az egész táborban csend uralkodik. Már csak az előző harc nyertesei fosztják ki a büfét, legalábbis azt, ami még maradt.…
PEOPLE TEAM tábor

Kilenc éve PT

Egy „PT-veterán” interjúja következik. Gergővel szinte biztosan összefutsz a PEOPLE TEAM nyári táborában. Mutatkozz be, kérlek! Sziasztok! Nem. Na jó,…
PEOPLE TEAM tábor

Csajozás slam poetryvel

Volt lehetőségem interjút készíteni Bánki Benivel, aki egy nagyon elgondolkodtató slamet adott elő, amit hatalmas ováció kísért. KecskeNewsás: Miért kezdtél…

KAPCSOLÓDÓ