KIIGAZÍTÁS

10500415_10207337657104238_2219644036155813040_n

Legutóbb írtam egy cikket táborunk egyik vezetőjéről, Kittyről, amiben leírtam, hogy milyen unalmas dolgokat csinál. Tegnap kiderült, hogy nagyot tévedtem.

KecskeNEWSás: Amikor kémkedtem utánad, nem sok izgalmas élményben volt részem, ami annak volt köszönhető, hogy szinte egész nap a számítógép előtt ültél. Általában ilyenkor mit csinálsz?

Kitty: Szoba- és ügyeletbeosztásokat csinálok a következő napokra, ami nem olyan egyszerű, tekintve, hogy kb. 370 gyerek van a táborban, s táboroztatóból sincs kevés. Fogadom a telefonhívásokat, megrendelem a gyerekek ennivalóját, és mindenféle adminisztrációs feladatot látok el. Pont rossz napot választottál a követésemre, mert a szokásosnál több dolgom volt, szóval csak néha tudtam felállni a gép elől.

KN: A szabadidődben mivel szoktál foglalkozni?

K: Nincsen szabadidőm. Illetve van pár órám, amikor alszom. Tegnap például körülbelül hajnali egykor aludtam el, addig dolgoztam. Táborvezetőként sokkal több feladatom van.

KN: A táborvezetői poszt, vagy a mókuskodás áll közelebb a szívedhez?

K:  Igazából nem tudok dönteni. Azért király, hogy táborvezető vagyok, mert mind a három héten itt lehetek a PT-ben. Viszont a korábbinál sokkal több felelősséget vállalok. Mókusként jóval több volt a pakolás, mosogatás, az altatás és az ügyelés. Mindkét tisztségben van valami jó és rossz is. Bár az, hogy nincsen csapatom, eléggé hiányzik.

KN: Melyik részét szereted legjobban a munkádnak?

K: A programszervezést. Amikor kitaláljuk és megszervezzük, hogy mi legyen a program egész héten.