Hogyan készítsünk ki másokat?

Mix
PEOPLE TEAM tábor

Gondolom, páran már átéltétek azt, amikor valaki a szemetek láttára őrült meg. Alapból lehet, hogy sajnálatra méltó, de a lelketek mélyén nagyon is élvezitek, hogy ezt a rohamot ti váltottátok ki belőle. Szerintem ez nagyon vicces. Adok pár ötletet, amivel kikészíthettek másokat.

Ha valamit el szeretnétek érni valakinél, biztos vagyok benne, hogy nem fogja könnyen beadni a derekát. Ha a kérlelés nem jön be, jön a durvább módszer. Első és legfontosabb szabály: nincsenek határok. Ami mindig bejön, az a könyörgés. Térdelj le, potyogtass műkönnyeket, nézz bociszemekkel! Le merem fogadni, hogy meg fog őrülni tőle az a bizonyos személy, ráadásul még rosszul is fogja érezni magát, hogy miatta „sírsz”.

Ha viszont egy kőszívűvel van dolgod, ez nem a leghatásosabb. Jön a második módszer, az idegesítés. Ugráld vagy táncold körbe, ha pedig azt látod, hogy ez annyira nem zavarja, akkor ütögesd egy kicsit a vállát, és kántáld, hogy „légyszi, légyszi”.

A harmadik módszer szinte már beteg. Ezt a módot nem igazán azért csinálnám, hogy megkapjak valamit. Inkább csak szimplán, vagy esetleg bosszúból tenném a kiszemelt alanyommal. Akkor jöjjön a harmadik, egyben legőrültebb kikészítési mód. Egyetlen szabály van: engedd el a fantáziádat! Ugyanis ezt bárhogy csinálhatod, ahogy neked tetszik. Nincsenek kikötések. Bármit megtehetsz, mértéktelenül. Csak hogy itt is legyen pár tipp: borzold össze a haját – garantált siker. Csiklandozd meg erősen, hogy sírjon a nevetéstől. Esetleg nyald meg a fülét, attól mindenki kikészülne. Vedd el a dolgait, dugd el azokat! Szövetkezz másokkal, így együtt tudjátok még jobban megviccelni. Mindig tervezz előre, így biztosabb lehetsz a dolgodban. Jól fontold meg az akció lépéseit, ha biztos sikert akarsz. Ha követed az utasításokat, bárkit megőrjíthetsz. Hogy félreértés ne essék, fiúk, ezek nem ajánlott csajozási módszerek, hisz nem sok jót érnétek el a lányoknál. Szóval, ha szerettek mások idegeivel játszani, akkor mindent bele!

Pámer Dia

KecskeNEWSás-archívum – 2014

Reklámzombik
Beszélő költészet

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Haj, Villő!

– Képzeld, jött egy új kislány az oviba! – újságolta Nagypapának Matyi. – Tényleg? Hogy hívják? – Villő. – Hát…
PEOPLE TEAM tábor

Mi lenne, ha a tábor télen működne?

Igencsak érdekes lenne, ha a PEOPLE TEAM-tábort télen tartanák. Most erről írok néhány mondatot. Ha most tél lenne, nyilván nem…
PEOPLE TEAM tábor

A császárkalács tovább hasít

Két évvel ezelőtt írtam egy igényes nyelvezetű cikket egy zenekarról, a Caesar’s Breadről. Néhányan biztosan emlékeznek rá, ugyanis rajtam kívül…

KAPCSOLÓDÓ