BOCSÁNATOT KÉREK

unnamed

Sajnálatos eset történt; előző cikkemről kiderült, hogy teljes rágalom. Publikálása csütörtök este történt, és ma reggel odajött hozzám művem tárgya, hogy igazítsam helyre, és tisztázzam nevét. Felnagyítottam a kicsit kínos részeket, és hozzáadtam néhány érdekes mozzanatot, csak hogy kelendőbb legyen a cikkem. Ezúttal szeretnék nyilvánosan bocsánatot kérni Gnomtól és olvasóim tömegétől.

unnamed

A ketchupja nem hamis, azt osztogatja, amit eddig is hittünk. Nem pocsékolnak órákat arra, hogy a rossz mártást a jó flakonba töltögessék. Képzeljétek el, hogy a mókusok minden este összegyűlnek, és áttöltögetik a flakonokat, elég abszurd, nem? Mégis hogy képzeltem ezt?

Félreértettem a beszélgetésünket. Amikor én úgy értettem, megszegi a szabályokat, igazából éppen hogy azt mondta: nem csinál semmi ilyesmit. Mint Batman, ő is az igazságért küzd minden éjszaka, és mivel emiatt nem nagyon tud aludni, ezért szokott roppant fáradt lenni őrségben.

A dolgok tisztázása után felkerestem Gertrúdot, hogy számon kérjem a hamis információk ontásáért. Ő ezt azzal magyarázta, hogy igazából szerelmes Gnomba, és így próbálta felhívni magára a figyelmet, de belátta, hogy ez a cselekedet elég hasztalan volt, mivel álnéven jelenítettem meg az újságban.

Így, hogy kiderült, egész cikkem hazugságokon alapul, jól összeszégyelltem magam, és megírtam ezt az elnézést kérő levelet.

László Julcsi