A pénz boldogít?

Mix
PEOPLE TEAM tábor

Egy elmélet, amelyről mindenki sokat gondolkozik. Azt azért szögezzük le, hogy egy embert nem feltétlenül a pénz teszi gazdaggá, de biztosan könnyebb dolga van, ha rendelkezik vele.

Képzeljétek csak el, mi mindent megtehetnek azok, akikkel isten kegyes volt: nagy ház, autók, ruhák, nyaralások és sorolhatnám. Rengeteg dolgot engedhetnek meg maguknak határtalanul és (többé-kevésbé) következmények nélkül. Szabadság! Ugye milyen jól hangzik? Azt csinálnak, amit akarnak!

Koncertek. Rengeteg koncertre mehetnek. Arctic Monkeys, John Newman, The 1975 stb.

Utazás. Amerika, Ausztrália, Európa: bármelyik kontinens!

Biztonság. Ha félsz, vagy hasonlók, fogadhatsz magadnak egy bizti őrt.

Táborok. PEOPLE TEAM™. Kell ennél többet írnom?

Kaja! Kaja! Kaja! Kaja! Kaja és kaja! Csokika, cukorka, Cini Minis, kekszek…

Fodrász. Minden hónapban új frizura.

Kastély. Lehetnek hercegek és hercegkisasszonyok.

Adakozás. Rengeteg alkalmuk és lehetőségük van arra, hogy rászorulókat támogassanak. Ez még a későbbi életükben nagyon jól jöhet.

Hát igen, ezek mind szép és jó dolgok. De ha az embernek nincs pénze, már nem is lehet gazdag? Dehogynem! Barátok, szeretet és család. Ezek azok a dolgok, amiket nem lehet pénzen megvenni, de ki kell érdemelni. A család adott dolog, de élni kell azzal a lehetőséggel, hogy van neked, hiszen gondolj csak bele, másnak nem biztos, hogy ez megadatott. A szeretetet érezni kell, a családod és a barátaid felé. Fontos, hogy tudd, számíthatsz rájuk, és mindenedet rájuk bízhatod. És végül, de nem utolsósorban: barátok. Hát igen. Azt hiszem, ők azok, akiket a legnehezebb kiérdemelni. De ha egyszer megkaptad, nem könnyű elveszíteni.

Írhatnék még a pénztémáról, de a teória, miszerint a pénz határoz meg, nem igaz. Sokatok most biztosan szemét forgatva olvassa ezt a cikket, és fura gondolatok ébrednek bennetek, de ez teljesen normális, hiszen ahány ház, annyi szokás. Utólag még annyit írnék, hogy ne hagyjátok, hogy a pénz határozzon meg benneteket! Csodás életetek lehet anélkül is, hogy a csapból is pénz folyik.

Neuvirt Zsani

KecskeNEWSás-archívum – 2014

Klisékavalkád
Fanatizmus

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Haj, Villő!

– Képzeld, jött egy új kislány az oviba! – újságolta Nagypapának Matyi. – Tényleg? Hogy hívják? – Villő. – Hát…
PEOPLE TEAM tábor

Mi lenne, ha a tábor télen működne?

Igencsak érdekes lenne, ha a PEOPLE TEAM-tábort télen tartanák. Most erről írok néhány mondatot. Ha most tél lenne, nyilván nem…
PEOPLE TEAM tábor

A császárkalács tovább hasít

Két évvel ezelőtt írtam egy igényes nyelvezetű cikket egy zenekarról, a Caesar’s Breadről. Néhányan biztosan emlékeznek rá, ugyanis rajtam kívül…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor
Mix

Együtt érted

Az étkezési zavarok világnapja (spanyolul: Día Internacional de la Lucha Contra los…